Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Vindecă - Totul despre îngeri - Ghidul suprem al înțelepciunii angelice

Reducere de pret Totul despre îngeri - Ghidul suprem al înțelepciunii angelice

Detalii din cartea Totul despre îngeri - Ghidul suprem al înțelepciunii angelice

Cartea Totul despre îngeri este divizată în două părți:

 • Partea I prezintă subiectul îngerilor și felul în care pot fi invitați aceștia în viața noastră, iar
 • Partea a II-a prezintă repertoarul extins al îngerilor.

Cartea cuprinde 11 capitole în care sunt descrise ierarhiile angelice, corespondența acestora cu culorile, vindecarea cu îngeri, cristalele care le sunt asociate, corespondențele cu Cabala, și multe altele. Conține de asemenea un set de exerciții practice sub formă de meditații și afirmații pentru invocarea îngerilor.

Îngerii acționează ca o punte de legătură între lumea fizică și cea spirituală, și foarte mulți oameni vorbesc despre ajutorul și călăuzirea primite de la acești mesageri remarcabili ai lui Dumnezeu. Folosind acest ghid practic și exhaustiv de referință, vei afla cum să lucrezi cu îngerii pentru a-ți dezvolta înțelepciunea, pentru a-ți amplifica cunoașterea de sine și pentru a depăși obstacolele. Descoperă conexiunea care există între îngeri și energia cristalelor, uleiurile esențiale, Cabala, astrologie și chakra-e. Află cum îți poți crea un altar al îngerilor sau un jurnal al recunoștinței și cum să meditezi cu îngerii. Cartea Totul despre îngeri este plină de înțelepciune, de afirmații și de exerciții. Ea te învață cum să experimentezi puterea îngerilor și cum să îi inviți în viața ta.

Cuprinsul cărții Totul despre îngeri - Ghidul suprem al înțelepciunii angelice

 • Partea I
 • Introducere 6
 • Partea a II-a
 • Repertoarul îngerilor 44
 • Ierarhiile angelice 46
 • Îngerii și Cabala 68
 • Culorile îngerilor 100
 • Meditații cu îngeri 148
 • Îngeri din diferite regiuni 172
 • Viziuni ale îngerilor 196
 • Vindecarea cu îngeri 212
 • Îngerii și cristalele 278
 • Îngerii și uleiurile esențiale 334
 • Îngerii și astrologia 356
 • Îngerii care te pot ajuta 370
 • Glosar 380
 • Index 386
 • Mulțumiri 400

Fragmente din cartea Totul despre îngeri - Ghidul suprem al înțelepciunii angelice

Cauzele bolilor

Medicina convențională se focalizează asupra sistemelor fiziologice ale corpului, folosind analize și testând simptomele pentru a afla diagnosticul bolii. Ea încearcă să vindece boala prin operații chirurgicale și cu ajutorul medicamentelor. Înainte ca medicina convențională să devină atât de prevalentă, oamenii încercau să se vindece cu remedii naturiste. Ei știau că viața lor este influențată în mare măsură de diferitele energii, cele mai subtile dintre acestea neputând fi văzute sau simțite de marea majoritate a oamenilor, care le consideră inexistente.

Starea de sănătate poate fi privită ca un flux armonios și continuu de energie care curge între corp, minte, spirit, suflet și rețeaua universală a vieții. Atunci când un aspect al vieții noastre ne nemulțumește, noi blocăm practic fluxul de energie vitală pe toate nivelele ființei noastre. Cu toții ne aflăm într-o stare constantă de schimbare și de creștere personală; de aceea, rămânerea în armonie cu sufletul nostru reprezintă un act absolut necesar de echilibrare, care nu încetează niciodată.

Ori de câte ori ne simțim stresați, noi blocăm practic fluxul de energie vitală.

Redirecționarea energiei vitale Toate terapiile și metodele de vindecare încearcă să reorienteze fluxul de qi (energia vitală) către organismul bolnav. Terapeuții încearcă să elimine tiparele bolii care au blocat fluxul armonios de energie din interiorul organismului și dintre acesta și restul universului. Boala nu este altceva decât maniera spiritului de a comunica cu tine prin intermediul corpului tău, dar și prin gândurile, emoțiile și sentimentele tale. Ea nu trebuie considerată o experiență negativă, căci nu reprezintă decât încercarea spiritului tău de a-ți atrage atenția asupra unui anumit aspect al vieții tale, pe care trebuie să îl pui în ordine. Atunci când suntem sănătoși, noi avem tendința de a ignora viața și mesajele ei. Ajungem astfel să ne complacem și să ne amăgim că vom trăi de-a pururi. Această amăgire conduce la stagnare spirituală, la încetarea creșterii spirituale și la moartea armoniei sufletești.

Fiecare boală și criza pe care o provoacă cu scopul de a genera o schimbare în viața ta dă practic naștere unui spațiu sacru în care spiritul tău te poate învăța mai multe lucruri despre tine însuți. Boala ta este unică și îți este caracteristică numai ție. Dacă încerci să lucrezi cu sufletul tău pentru vindecarea dezechilibrului de care suferi, tu ieși de pe calea stagnării și avansezi către o viață mai armonioasă și mai spirituală.

Atunci când suntem sănătoși, acest lucru ni se pare normal, dar nu trebuie să uităm că nimeni nu este nemuritor din punct de vedere fizic.

Vindecările angelice au întotdeauna ca scop restabilirea fuziunii dintre conștiința noastră egotică și sufletul nostru. Ele nu au în vedere exclusiv bunăstarea noastră fizică, ci mult mai mult decât atât. Îngerii ne solicită să ascultăm șoaptele sufletului nostru, să ne percepem emoțiile, să ne dezvoltăm intuiția și să ne cultivăm spiritul. Această stare holistică conduce automat la mulțumire, ajutându-ne să funcționăm în mod adecvat și să interacționăm în mod armonios cu ceilalți oameni și cu celelalte aspecte ale vieții.

Calea creșterii

Călătoria noastră prin viață poate fi uneori dureroasă, căci sufletul își caută pe diferite căi autenticitatea și maturitatea. Foarte mulți oameni care participă la seminarele mele despre îngeri îmi spun că simt că s-au întors acasă, că s-au regăsit, că se simt conectați, că își amintesc cine sunt cu adevărat. La seminarele mele curg foarte multe lacrimi, dar acestea sunt întotdeauna lacrimi de bucurie.

Putem vorbi de o stare de comunicare angelică autentică numai atunci când nu ne mai simțim singuri. Nu numai că avem acces la o protecție, călăuzire, susținere și afecțiune care ne sunt oferite din abundență, dar acestea ne vin practic în întâmpinare, influențându-ne și îmbunătățindu-ne toate domeniile vieții.

Deși îngerii nu reprezintă niciodată o soluție facilă, foarte mulți oameni experimentează într-adevăr o schimbare instantanee și permanentă în bine. Dacă vei învăța să te pui la unison cu îngerii, îți vei regăsi menirea în viață și calea de întoarcere acasă. Pe de altă parte, lucrul cu îngerii poate conduce la renunțarea la vechile tipare și convingeri, și la ieșirea din zona de confort. Este nevoie de curaj pentru a deschide poarta vindecării, și chiar și cele mai benefice schimbări pot fi uneori dificile.

Unul din aspectele procesului de transformare este reintegrarea – pe o bază nouă – în mediul înconjurător și schimbarea stilului de viață. Aceste schimbări îi afectează pe toți cei din jurul tău: partenerul de viață, copii, familia, prietenii și colegii de muncă. Aceștia nu se simt întotdeauna confortabil cu noul tău „eu”, căci dacă l-ar accepta ar trebui să se transforme ei înșiși, și nu toți se simt pregătiți pentru o astfel de schimbare. Amintește-ți de o perioadă din viața ta când a trebuit să te schimbi (dintr-un motiv sau altul), fie din cauza unui doliu, fie din cauza divorțului sau a pierderii unei slujbe. Amintește-ți cât de dificil a fost atunci procesul.

Este important să ai încredere în sine și să fii foarte perseverent în ceea ce privește procesul de transformare, căci ceilalți te vor considera egoist. Caută întotdeauna oameni care te susțin și te încurajează să îți continui creșterea spirituală și regenerarea stării de sănătate.

Unul din aspectele procesului de transformare este reintegrarea – pe o bază nouă – în mediul înconjurător și schimbarea stilului de viață, fapt care îi afectează pe membrii familiei tale și pe prietenii tăi.

Pregătirea în vederea unei ședințe de vindecare cu îngerii

Cei mai înzestrați vindecători cunosc importanța meditației pentru liniștirea minții, înainte de a se deschide în fața energiilor superioare ale lumilor angelice. Dacă nu ar face acest lucru, ei ar risca să se simtă copleșiți de experiența trăită.

Înainte de a încerca să îi vindeci pe alții, este la fel de important să treci personal printr-un proces de autovindecare și de punere la unison cu îngerii. Punerea la unison cu lumea îngerilor poate fi un proces extrem de ușor, îndeosebi dacă faci meditațiile recomandate în această carte.

Reține însă: nu uita să te pregătești din punct de vedere fizic, mental, emoțional și spiritual înainte de a încerca să vindeci alte persoane.

Cum trebuie să te pregătești pentru punerea la unison cu îngerii

Maniera în care te pregătești tu însuți și în care îți pregătești clientul înainte de o ședință de vindecare cu îngeri are un efect hotărâtor asupra calității experienței și asupra rezultatului ei. Iată câteva linii directoare care te pot ajuta să obții rezultate optime în urma unei astfel de ședințe:

Ce trebuie să faci

 1. Poartă haine largi din bumbac alb, care îți permit o bună libertate de mișcare, înainte de a oferi sau de a primi un tratament. Ţesăturile sintetice interferează cu fluxul energiei prin meridiane și pot conține o energie negativă. Hainele ponosite sau închise la culoare îți reduc frecvența de vibrație (la fel și clientului tău).
 2. Spune-i clientului să bea multă apă înainte și după fiecare ședință de vindecare, pentru a facilita astfel eliminarea blocajelor energetice și a toxicității. Bea tu însuți cât mai multă apă, pentru a-ți purifica energia înainte și după ședință.
 3. Evită contactul cu metalele grele înainte și după ședință, căci sângele este direcționat de aceasta pentru a ajuta procesul de digestie.
 4. Spală-ți mâinile în apă rece înainte și după fiecare ședință cu un client, pentru a elimina astfel energiile reziduale.
 5. Relaxează-te și amplifică-ți încrederea în sine înaintea unei ședințe de vindecare, căci dacă ești tensionat, clientul tău va simți acest lucru și va deveni el însuși tensionat.
 6. Roagă-ți clientul să își scoată lentilele de contact, ochelarii, bijuteriile, cureaua și toate obiectele din metal, cum ar fi cheile sau monedele din buzunare.
 7. Clientul trebuie să stea culcat pe masa de masaj sau pe canapeaua terapeutică, cu o pernă sub cap. Canapeaua trebuie să fie suficient de mare și de lungă pentru ca el să stea confortabil, astfel încât să își relaxeze cu ușurință brațele și să se simtă bine.
 8. Spune-i clientului să nu își încrucișeze brațele și picioarele în timpul procesului terapeutic, căci acest lucru îi blochează fluxul de energie.
 9. Dacă în timpul ședinței i se face frig, acoperă-ți clientul cu o pătură albă.
 10. Nu te grăbi. Procesul de rezonanță cu îngerii necesită timp.
 11. Acordă-ți suficient timp pentru a crea o conexiune energetică cu clientul tău. Dacă te simți amenințat sau secătuit de energie din cauza unei entități inferioare atașată de acesta, solicită imediat protecția Arhanghelului Mihail.

Activarea palmelor și a corpului mental

Activarea centrelor din palme

Este foarte important să îți amplifici receptivitatea din palme înainte de a oferi un tratament terapeutic cu îngeri, astfel încât să îți dezvolți sensibilitatea față de energiile subtile. Mâinile și brațele sunt o extensie a chakra-ei inimii (gândește-te ce simți atunci când îmbrățișezi pe cineva). Pentru a ajuta pe altcineva cu ajutorul energiei angelice, este absolut necesar să ne deschidem chakra inimii (vezi pagina 146, Meditația asupra Stelei Inimii cu ajutorul Flăcării Roz).

Ce trebuie să faci

 1. Spală-ți mâinile cu apă rece și usucă-le bine înaintea ședinței de vindecare, pentru a-ți deschide astfel chakra inimii.
 2. Scutură-ți viguros mâinile pentru a le sensibiliza. În acest fel, îți vei debloca energia emoțională și îți vei deschide chakra inimii.
 3. Freacă-ți rapid palmele de mai multe ori cu o mișcare circulară, pentru a acumula mai multă energie qi la suprafața lor.
 4. Alternativ, apropie-ți și depărtează-ți rapid palmele, până când simți cum la suprafața lor se acumulează energia qi, sau rulează un cristal transparent de cuarț între palme.

A apărut în: 2014-08

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

 • Vizualizări: 12525
 • Cod produs: TD003
 • Disponibilitate: În Stoc
 • 60,00 LEI

Etichete: Vindecă, Totul, despre, îngeri, Ghidul, suprem, înțelepciunii, angelice, Totul despre îngeri - Ghidul suprem al înțelepciunii angelice

Viață Sănătoasă