Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Termene și condiții

PRIN ACCESAREA ȘI UTILIZAREA LIBRĂRIEI ONLINE CREATIVE, VĂ DAȚI ACORDUL EXPLICIT CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE ALE LIBRĂRIEI CREATIVE:

Creative (Întreprinderea Individuală Cătană Elena „Creative”) este autorul și proprietarul acestei librării online și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Creative fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

Creative nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind pur informative. Informațiile despre produse, caracteristicile și prețurile lor corespund realității de la momentul adăugării lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite informativ și nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor și serviciilor oferite de Librăria Creative.

Creative nu este răspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea materialelor de pe site.

Creative colectează informații pe acest website, în conformitate cu legislația română.

Colectarea datelor se face prin:

  • Formularul de înregistrare utilizator. Datele sunt folosite în vederea trimiterii de informații precum și trimiterii de oferte din partea Librăriei Creative (în funcție de preferințele setate de utilizator) .
  • Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite în vederea contactării ulterioare de către Librăria Creative.

Prin accesarea acestui site vă dați acordul la folosirea în scopurile mai sus menționate a informațiilor colectate de Creative pe acest site. Creative nu este responsabilă pentru continutul și utilizarea site-urilor către care apar legături de pe site-ul Librăriei Creative. Politica de confidențialitate a acelor site-uri poate diferi de politica de confidențialitate a Librăriei Creative. Faptul că situl Librăriei Creative conține legături către alte situri nu înseamnă că II Creative susține, aprobă sau este responsabilă pentru conținutul de pe acele situri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la Librăria Creative numai în urma completării formularului de înregistrare și a alegerii respectivelor liste. Librăria Creative își rezervă dreptul de a nu mai trimite mailuri anumitor utilizatori fără a oferi vreo explicație sau notificare prealabilă și fără a fi ținut responsabil pentru neprimirea sau întârzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonați.

Librăria Creative este protejată prin cele mai noi tehnici și metode de securitate. Informațiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atât la utilizarea online cât și offline a sitului. Librăria Creative protejează în limita posbilităților tehnice informațiile personale ale vizitatorilor sitului. Prezenta Politică de confidențialitate se supune dreptului intern român.

Librăria Creative își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii legali, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Ultima actualizare: 19-06-2013

Viață Sănătoasă