Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Antrenamente spirituale: ucenicul vrăjitor

Această carte s-a născut ca o antologie a tuturor temelor de interes abordate în emisiunile TV pe care le-am realizat în ultimul an și prin intermediul cărora am ajuns în casele și în inimile dumneavoastră.

Stoc zero Antrenamente spirituale: ucenicul vrăjitor

„Îndreptar” în hățișul esoteric comercial al vremurilor noastre

CUVÂNT ÎNAINTE

Ce este un ucenic vrăjitor?

Este eu, care scriu aceasta carte. Ești tu, sau dumneavoastră sau dumneata sau matele, care citești aceasta carte. Este acela - arhetipal - care vrea sa afle limbajul mierlei care-și trill-uiește primăvara porunca iubirii. Este cel/cea (mai des „cea”) care simte/vrea/ spera/năzuiește/poruncește/imploră/ declamă/minte/suspina/visează/gândește/zbiară/plânge/urlă - după și altceva decât himera, iluzia, maja, decepția, nedreptatea, grăsimea, îmbătrânirea, neîmplinirea, urâțenia, mizeria, iubirea fără act, actele ratate, boala, ratele, divorțul - toate minunățiile pe minus ale vieții în trup.

Sau, poate fi un tip împlinit, echilibrat, binecuvântat karmic/dharmic care, sub Legea Divină a învățării, continuă o școală a misterelor care a început cu 15.000 ani în urmă?

Nu știu dacă-mi „iese”, dar iată un „îndreptar” în hățișul esoteric comercial al vremurilor noastre.

Bine că măcar nu ne mai ard pe rug!

Această carte s-a născut ca o antologie a tuturor temelor de interes abordate în emisiunile TV pe care le-am realizat în ultimul an și prin intermediul cărora am ajuns în casele și în inimile dumneavoastră. Știu asta, pentru că v-am simțit ființele vibrând dincolo de micile ecrane, însetate de cunoaștere și gata să pornească pe drumul autocunoașterii și elevării. E timpul așadar să trecem la treabă și să începem antrenamentele spirituale! Ucenicia este grea, dar este și cea mai frumoasă etapă a devenirii, a transformării carbonului în diamant. Iar dacă la aceste emisiuni m-am sau am fost cenzurat din motive de reguli ale audio-vizualului, în carte am scris TOT. Veți găsi așadar în paginile ei răspunsuri la multe din întrebările pe care le-ați avut în tot acest timp. Vă mulțumesc că ați luat-o în palme, amprenta dumneavoastră energetică va ajunge la mine ca și hrană spirituală.

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

  • Vizualizări: 5649
  • Cod produs: HS11
  • Disponibilitate: Stoc zero
  • 39,00 LEI

Etichete: ucenicul vrajitor, antrenamente spirituale, doru cica

Viață Sănătoasă