Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Lumea Îngerilor - Vindecarea cu îngeri - Doreen Virtue

-6% Lumea Îngerilor - Vindecarea cu îngeri - Doreen Virtue

Vindecarea cu îngeri - Doreen Virtue

Suntem înconjurați de îngeri iubitori și puternici, care vor să vă sprijine în orice domeniu al vieții noastre. În cartea „Vindecarea cu îngeri“, Prof. Dr. Doreen Virtue, ne învață metode ezoterice și practice care ne pot ajuta să comunicăm cu îngerii pentru vindecarea problemelor privind relațiile, corpul, cariera și familia.

Veți citi transcrierile ședințelor de preluare a mesajelor de la îngeri, coordonate de Doreen, și veți învăța ce au de spus îngerii despre viața de după moarte, despre viitorul lumii și despre descoperirea scopului dumneavoastră divin. Descoperiți semnificația angelică a diferitelor secvențe numerice, cum ar fi 111, cum poate trecutul dumneavoastră să influențeze problemele din viața actuală și de ce uneori îngerii se întrupează ca oameni. Veți explora, de asemenea, lumea fascinantă a spiritelor elementare și a îngerilor naturii și veți vedea cum vă pot ajuta la vindecarea animalelor de companie, a lumii și chiar a dumneavoastră. De asemenea, cartea cuprinde afirmații angelice pentru edificarea încrederii în forțele proprii și rugăciuni pentru ca îngerii să vă ajute să vă găsiți sufletul pereche, să rezolvați problemele de comportament ale copiilor și să vă vindecați de suferință. „Vindecarea cu îngeri“ este o carte de inspirație divină ce relevă modul corect de comunicare cu îngerii, cu scopul de a ne îmbunătăți starea fizică, mentală și sufletească.

Studiile de caz ale autoarei arată cum depresia, anxietatea și orice altă problemă poate fi rezolvată cu ajutorul „terapiei cu îngeri“. Veți întâlni sfaturi despre: terapia îngerilor pentru boli, vindecarea celorlalți cu ajutorul îngerilor, mesaje angelice despre sănătate, eliberarea de dependențe și obsesii și cum ne pot îngerii vindeca de teamă, vină și alte obiceiuri mentale distructive.

Nu există limite ale puterii vindecătoare a îngerilor. Cea mai mare mulțumire a lor este fericirea dumneavoastră, astfel încât, dacă ceea ce dorim corespunde voinței lui Dumnezeu, îngerii vă vor dărui tot ceea ce vă poate aduce bucurie. Îngerii m-au învățat că bucuria este cheia împlinirii dorințelor, inclusiv în privința vindecărilor.
Dumnezeu și îngerii sunt conștienți că ne creăm propria realitate prin intențiile și prin deciziile noastre conștiente. Îngerii știu că nimic nu este pierdut în înțelepciunea lui Dumnezeu și ne aduc aminte de faptul că rugăciunea este calea cea mai puternică de conectare cu puterile cerești în scopul vindecării.“

Cuprinsul cărții „Vindecarea cu îngeri”:

 • Mulțumiri
 • Introducere
 • Binecuvântări și provocări ale căii spirituale
 • Intervențiile îngerilor în viața și dragostea dumneavoastră
 • Binecuvântări ale îngerilor pentru familia dumneavoastră
 • Trupul dumneavoastră înălțător
 • Scopul vieții și alegerea carierei
 • Îngeri ai naturii și ai animalelor
 • Îngerii, viața de apoi și vindecarea de suferință
 • Cum ne pot ajuta îngerii în lumea materială
 • Siguranță spirituală cu ajutorul îngerilor
 • Vindecarea problemelor din viețile noastre trecute cu ajutorul îngerilor
 • Îngeri întrupați, spirite elementare, suflete „intrate“ și oameni stelari
 • Secvențe numerice de la îngeri
 • ANEXĂ
 • Exercițiul „Iertare, eliberează-te acum“
 • Vizualizarea în țarc
 • Afirmații pentru îngeri
 • Despre autor

Despre Doreen Virtue:

Ca fiică a unui vindecător spiritual, Doreen Virtue a crescut într-o lume a experiențelor miraculoase. Totuși, nu era pregătită pentru intervenția îngerilor.

Viața doamnei dr. Doreen Virtue s-a schimbat însă în mod extraordinar atunci când îngerii au avertizat-o în mod miraculos și apoi au intervenit în timpul unei încercări de a i se fura mașina.

Această întâmplare a determinat-o pe Doreen să cheme îngerii pentru a-i răspunde la întrebări, pentru călăuzire și ajutor. Îngerii au răspuns chemării sale folosind cuvinte clare, frumoase și pline de iubire.

Doreen Virtue deține titluri de doctorat, de masterat și de licență în psihologie; a condus, în calitate de director, două spitale de psihiatrie. După ce a început să lucreze cu Împărăția Îngerilor, Doreen a predat pacienților ei și participanților la seminariile sale căi și metode de a auzi vocile propriilor îngeri păzitori. În cartea Terapia cu Îngeri, ea aduce în atenția cititorilor săi mesajele cerești.

„Am început să-mi ajut clienții sfătuindu-i să-și asculte proprii lor îngeri. Foarte repede, am descoperit că puterea vindecătoare a îngerilor depășește orice altă forma de terapie «concepută de om» pe care am întâlnit-o vreodată. Îngerii au daruri minunate de la Dumnezeu pe care ni le împărtășesc și nouă.
Îngerii au un mod diferit de a privi situațiile obișnuite. Mesajele lor ne ajută să ne vindecăm credințele și gândurile, transformându-le în puncte de vedere care ne dau putere și iubire. Ei ne învață cum să ne folosim simțurile spirituale pentru a vedea, auzi, simți și cunoaște lumea reală care transcende problemele iluzorii ale lumii”.

Doreen Virtue organizează și conduce pe întreg teritoriul Statelor Unite seminarii privind călăuzirea divină.

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

 • 35,00 LEI
 • 33,00 LEI

Etichete: Lumea, Îngerilor, Lumea Îngerilor, Vindecarea, îngeri, Doreen, Virtue, Vindecarea cu îngeri - Doreen Virtue

Viață Sănătoasă