Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Dezvoltare Personală - Întâlniri solare

-9% 2 - 3 Zile Reducere de pret Întâlniri solare

Este o extraordinara confesiune, de o minunata simplitate, marturia directa a experientei autoarei care intra in dialog cu lumina interioara si la fiecare pas noteaza ceea ce traieste.

Sunt oferite in paginile cartii nenumarate chei pe calea de autocunoastere si eliberare de frica si suferinta.

„Povestea incepe intr-o zi in care incep sa citesc Intalniri solare, o carte pe care un proaspat prieten din Franta mi-o imprumuta si incep sa ma recunosc in fiecare pagina... cu uimire imi continui lectura, incet, intr-o digerare lenta si cu inima tremuranda la fiecare pas al recunoasterii incredibilei realitati pe care aceasta carte o ofera.

Ma aflu pe calea parcursului spiritual de ceva vreme, am citit minunate perle ale literaturii luminoase care deschide porti si ajuta omul cautator de adevar, de la taoism, hermetism, gnosticism, teosofie din sec.16 pana in prezent, dar asa ceva nu mai citisem! Cineva care cu simplitate descrie starile mentale, emotionale si fizice pe care le traieste in contact cu lumina interioara eliberatoare...la fiecare pas parcurs!“ scrie Rada Pantea, fondatoarea Solisis, in prefata cartii.

Cuvinte dictate

 

Lasă toate schemele care îți vin din cărți sau din experiențele tale trăite. Ai încredere în mine, realitatea a ceea ce ești tu cu adevărat se trăiește în necunoscut și vine din inima ta. Lasă-te inundată de prezența mea fără niciun reper și fără interdicțiile care ți-au fost imprimate de la o viață la alta. Doar noțiunea greșelii te împiedică să avansezi și să intri deplin în tine însăți.

Tu te zbuciumi pentru că ai vrea să traduci prezența mea prin acte, dar tu nu ai nevoie să mă răspândești în jurul tău. Eu sunt în fiecare și toate ușile sunt deschise. Tu nu ești separată și lumina se propagă din ea însăși.

Adevărata ta dorință, cea mai profundă este o dorință de absolut. Expresia sexualității este unul dintre mijloacele de a întâlni acest absolut. Trebuie acceptată total și văzută ca o bucurie sacră a existenței. Este baza vieții. Ea nu este străină iubirii divine. Ea este pură energie și guvernează nașterea tuturor lucrurilor din univers.

Ființele omenești și bisericile lor separă și împart pentru a acapara puterea. Oamenii vor să stăpânească această energie care îi depășește și de care le e teamă, mai ales când ea scapă regulilor pe care ei le-au stabilit.

Lasă-te purtată de val. Doar necunoscutul este patria inimii tale.

Promisiunea absolutului se poate realiza prin sexualitate când nu înduri nicio dependență. Divinitatea este totală, dar ea este de asemenea tu însăți. Poți să o iubești fără restricții, fără vreo cerere, în deplină libertate. și te poți simți iubită în întregul tău adevăr fără nicio judecată. Este suficient să lași energia să înflorească cum vrea în lumina inimii tale. Astfel vei putea să înțelegi mecanismul naturii tale adevărate și să te debarasezi de rădăcina interdicțiilor și a vinei care te apasă de atâta timp.

Nimic nu este sacrilegiu și totul este sacru începând cu momentul în care nu suntem tăiați de rădăcinile noastre. Dacă nu ești divizată de tabuuri, sufletul și spiritul se exprimă și prin corp. Aceste trei energii râu fac decât una singură. Când nu mai refuzi nimic, celulele tale se deschid. Ele devin transparente și luminoase. Ele participă la această primă pulsație de viață care creează universul.

Straturile succesive de scoarță pe care le-ai format pentru a te proteja se sparg într-o explozie de lumină care îndepărtează toate fricile.

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

  • 68,00 LEI
  • 62,00 LEI

Etichete: Dezvoltare, Personală, Dezvoltare Personală, Întâlniri, solare, Întâlniri solare

Viață Sănătoasă