Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Dezvoltare Personală - Grație, călăuzire și daruri - Binecuvântări sacre pentru a vă lumina calea

-10% Reducere de pret Grație, călăuzire și daruri - Binecuvântări sacre pentru a vă lumina calea

Detalii din cartea Grație, călăuzire și daruri - Binecuvântări sacre pentru a vă lumina calea

Cel mai important scop al nostru în viață este să ne eliberăm de tiparele limitatoare al egoului și ale sufletului, care ne țin înlănțuiți în suferințe și lipsiți de putere. Imediat ce vom face asta, ne vom da seama că suntem adevărate spirite sfinte. Această călătorie poate părea copleșitoare – chiar imposibilă – dacă nu obținem acces la cele trei binecuvântări sacre ale spiritului, oferite nouă de Dumnezeu. Fără ele nu am reuși.

Aceste trei binecuvântări sacre sunt grația lui Dumnezeu, călăuzirea lăuntrică și darurile personale.

Grația ne înalță dincolo de propriile noastre capacități, călăuzirea lăuntrică ne arată calea, iar darurile personale sunt resurse – interne și externe – date nouă pentru a reuși la fiecare pas. Depinde de noi să cerem aceste binecuvântări sacre și acum trebuie să o facem mai mult decât oricând. Această carte vă va arăta cum.

Prin folosirea lecțiilor zilnice, a rugăciunilor specifice, a intențiilor personalizate și a unor mantre puternice, vă veți bucura de aceste binecuvântări în fiecare zi din viață. Deschideți pur și simplu această carte și cereți chiar acum aceste binecuvântări sacre. Folosiți-o zilnic pentru a primi binecuvântările și călăuzirile necesare drumului înapoi acasă.

Grație, călăuzire și daruri - Binecuvântări sacre pentru a vă lumina calea

Cuprinsul cărții Grație, călăuzire și daruri - Binecuvântări sacre pentru a vă lumina calea

► Introducere

► Grație

► Călăuzire

► Daruri

► Un mesaj final de la Spirit (și de la mine)

► Postfață

► Despre autoare

Fragmente din cartea „Grație, călăuzire și daruri - Binecuvântări sacre pentru a vă lumina calea”

GRAȚIE

Mesajul Spiritului

Grația Divină este cea care ne dă puterea să trecem dincolo de zona de confort și să trăim deplin în acest fel. Grația lui Dumnezeu ne ajută să înfruntăm temerile care ne controlează și să renunțăm la rezistență, acceptând toate invitațiile, să lăsăm lucrurile să curgă și să ne bucurăm deplin de experiența vieții. Grația Divină este cea care depărtează mândria susținută de inima noastră și ne conduce în lumina încrederii. Rugați-vă ca grația lui Dumnezeu să vă elibereze din închisoarea pe care v-ați creat-o singuri.

Rugăciunea de dimineață

Drag și binecuvântat Sfânt Dumnezeu Mamă-Tată,

Fie ca grația Ta sfântă să mă ajute să-mi părăsesc propria cale și să-mi depășesc ignoranța, teama și rezistența față de viață, pe care, conștient sau inconștient, le manifest astăzi. Cu smerenie, cer ca grația Ta sfântă să mă ajute să spun un „da” din inimă vieții, așa cum se desfășoară ea în fața mea. Rog ca grația să umple fiecare invitație pozitivă, fiecare deschidere, fiecare oportunitate pe care o primesc cu dorința deplină de a mă angaja, de a trăi și a mă bucura de viață ca o Ființă Divină, protejată și luminată. Rog ca grația Ta sfântă să-mi permită să renunț la mijloacele de apărare inconștiente, bazate pe ego, la atitudinile orgolioase și la ideile și convingerile limitatoare și să mă ajute să-mi deschid deplin inima pentru a primi mai multă iubire, mai multă lumină, mai mult entuziasm și mai multă încredere, de-a lungul întregii zile.

Te rog ca grația Ta să mă ajute să las deoparte orice iluzie de control pe care aș putea să încerc să o exercit asupra altora și să-mi îndrept în schimb conștiința către viața lăuntrică și să-mi deschid inima pentru a urma sugestiile Tale subtile, atunci când apar în fața mea, pas cu pas. Cer cu smerenie să devin un canal al grației Tale sfinte către toți oamenii pe care îi întâlnesc astăzi. Rog ca grația Ta sfântă să curgă neîntrerupt prin gândurile, sentimentele, cuvintele și faptele mele, să mă ajute să deschid inima celor cu care interacționez prin lumina Ta strălucitoare, plină de iubire, care curge prin fiecare celulă a ființei mele. Te rog, Sfinte Dumnezeule Mamă-Tată, revarsă grația Ta sfântă asupra mea astăzi, astfel încât să pot fi un înger al nesfârșitei Tale iubiri și al păcii Tale pe această frumoasă și binecuvântată planetă.

Îmi deschid deplin inima pentru a primi grația Ta sfântă în această zi. Cu smerită recunoștință și încredere, îți mulțumesc dinainte pentru că-mi împlinești rugăciunea.

Mantra zilei

Sfinte Dumnezeule Mamă-Tată, cu smerenie Te rog ca grația Ta să mă ajute să fiu complet deschis la toate binecuvântările acestei zile.

Binecuvântarea personală

Astăzi, Eu, Sfântul Dumnezeu Mamă-Tată, Creatorul Universului și Sursa Vieții, binecuvântez neîncetat Spiritul tău, ___________________(numele dumneavoastră), cu grația mea binevoitoare, dându-ți astfel capacitatea de a-ți deschide spontan, liber și deplin inima și de a păși cu încredere în experiențele acestei zile, cu angajare totală, cu entuziasm admirabil și participând cu tot sufletul pentru a primi toate darurile pe care ți le aduce această zi.

Îți binecuvântez Spiritul cu grația Mea omniprezentă, întărindu-te cu capacitatea să lași deoparte orice dorință a egoului de a controla și orice rezistență orgolioasă la toate invitațiile neobișnuite, să treci dincolo de zona de confort și să înveți din experiențele acestei zile ceva nou pentru Spiritul tău și ce va susține viața. Binecuvântez și umplu Spiritul tăucu grația Mea în fiecare gând, sentiment, cuvânt și faptă, pentru a rămâne mereu vigilent și pentru a-ți accepta puterea ca Ființă Divină și ca adevărat cocreator al Universului, alături de Mine.

Te binecuvântez și îți umplu Spiritul cu grația Mea sfântă pentru a te bucura la maximum de desfășurarea acestei zile, pentru a primi orice provocare cu dorința din toată inima de a vedea și îmbrățișa lumina, învățămintele, iubirea și creșterea pe care le oferă. Te binecuvântez și îți umplu Spiritul cu grația Mea pentru a vorbi cu iubire, a acționa cu iubire și pentru a fi plin de iubire în timp ce interacționezi cu alți copii divini ai Mei, de-a lungul drumului. Te binecuvântez și îți umplu Spiritul cu grația Mea sfântă pentru a fi liber, pentru a ieși din închisoarea ideilor limitate, convingerilor greșite și percepțiilor false ale egoului și pentru a te umple în schimb cu iluminarea bruscă și cu înțelegerea profundă a unei înțelepciuni sfinte ascunse mai adânc în tinei, copilul Meu sfânt. Prin porunca mea, ca Dumnezeu Sfânt Mamă-Tată, ca răspuns la rugăciunile tale, te binecuvântez și vă umplu Spiritul cu grația Mea pentru a trăi cât mai deplin această zi, cu bucurie și cu pacea minții.

Și așa să fie în numele meu, Dumnezeu Sfânt Mamă-Tată, care te-a creat și te iubește necondiționat; lumina, iubirea și vindecarea lui Iisus Hristos și puterea Sfântului Duh, care sălășluiește în ființa ta.

Mesajul Spiritului

Grația ne duce într-un loc în care să fim mai cinstiți cu noi înșine și cu alții, ne eliberează de minciunile pe care egoul nostru ni le spune și care ne împiedică să ne trăim manifestarea deplină, autentică, a naturii noastre divine, pure. Grația aprinde lumina în mintea întunecată și ne arată că nu există într-adevăr nimic de care să ne temem, în ultimă instanță. Cereți grația lui Dumnezeu pentru a păși către propria inimă, în loc să fugiți de ea. Grația este apariția personală a lui Dumnezeu în viața voastră. Este o forță bruscă, eliberatoare, care ne ajută să scăpăm de teamă, de atașamente, de control și de orice ne domină într-un anumit moment. Grația ne deschide închisoarea egoului și ne reașează pe tronul conștiinței universale și al adevăratei puteri superioare.

Rugăciunea de dimineață

Drag și binecuvântat Dumnezeu Sfânt Mamă-Tată,

Cu smerenie rog să reverși asupra mea grația Ta atotputernică, astăzi, pentru a deveni mai cinstit cu alții și, mai presus de orice, cu mine însumi. Îți cer grația pentru a înceta să mai dau vina pe alții sau pe mine însumi pentru lucruri care au fost grele sau dureroase în viața mea și pentru a putea începe să-mi trăiesc viața eliberat de atacuri, de minciuni, de rușine, de vină și de furie, pe care egoul meu le aruncă asupra evenimentelor vieții mele. Te rog ca grația Ta iubitoare să lumineze gândurile mele întunecate și furioase și să mă elibereze de iluzia stării de victimă, care mă separă de Tine, iubit Creator și Sursă.

Te rog ca sfânta și binevoitoarea binecuvântare a grației să-mi dea curajul de a păși în direcția dorinței inimii mele, fără ezitare sau teamă. Ajută-mă să nu cedez în fața valului neîncetat de scuze și motive pe care egoul meu mi le oferă pentru a ocoli adevărata mea cale. Te rog ca grația Ta să mă ajute astăzi să nu mai vorbesc despre ce voi face și mai degrabă despre ceea ce fac. Te rog ca grația Ta iubitoare și milostivă să mă ajute să rămân conștient și atent la prezența Ta iubitoare în viața mea, la binecuvântările neîncetate cu daruri pline de iubire. Te rog ca grația Ta preasfântă să mă ajute să am încredere în alții și să le cer ajutor și sprijin, în loc să încerc să mă port arogant, ca și cum aș avea totul „sub control”. Te rog ca grația Ta sfântă să mă ajute să duc o viață integră, să gândesc, să simt, să vorbesc și să acționez în armonie cu adevăratul meu Spirit și să nu cedez influențelor negative ale altora sau ale egoului meu cel plin de teamă, care mă îndeamnă să acționez în opoziție cu adevărul meu.

Te rog ca grația Ta sfântă să-mi permită să fiu conștient de adevăratul meu loc în univers, în calitate de copil și de slujitor sfânt și iubit al Tău și să rămân credincios muncii mele lăuntrice și omenești, ca lucrător spiritual cu lumină, care am venit aici să aduc mai multă iubire și mai multă pace acestei frumoase și binecuvântate planete, în această zi. Mulțumesc dinainte că-mi împlinești rugăciunea.

Mantra zilei

Doamne Dumnezeule, dăruiește-mi, Te rog, grația de a fi autentic în această zi.

A apărut în: 2015-04

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

  • 30,00 LEI
  • 27,00 LEI

Etichete: Dezvoltare, Personală, Dezvoltare Personală, Grație, , călăuzire, și, daruri, Binecuvântări, sacre, pentru, , lumina, calea, Grație, călăuzire și daruri - Binecuvântări sacre pentru a vă lumina calea

Viață Sănătoasă