Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Vindecă-ți mintea - Rețete pentru o sănătate integrală bazate pe medicamente, afirmații și intuiții

-10% 2 - 3 Zile Vindecă-ți mintea - Rețete pentru o sănătate integrală bazate pe medicamente, afirmații și intuiții

Foarte mulți oameni nu știu să rămână calmi, fericiți și focalizați în această lume din ce în ce mai complexă. Ce putem face pentru a ne păstra starea de focalizare, un psihic stabil și o memorie intactă în condițiile în care creierul și corpul nostru sunt bombardate clipă de clipă cu informații și influențe din toate direcțiile? Această carte unică în felul ei combină știința de ultimă oră cu compasiunea și cu înțelepciunea, oferindu-ne răspunsuri extrem de utile.

Vindecă-ți mintea continuă abordarea explorată pentru prima dată de dr. Mona Lisa Schulz și Louise Hay în cartea Totul este bine: Vindecă-ți corpul cu ajutorul medicinei, afirmațiilor și intuiției. În cazul de față, această abordare este aplicată pentru diferite afecțiuni ale minții, cum ar fi depresia, anxietatea și dependența, dar și tulburările de memorie și de învățare sau chiar stările mistice. Dacă vei citi această carte, vei învăța din ea ce se întâmplă în creierul și în corpul tău atunci când:

·         Te simți tist, mânios sau panicat;

·         Ești dependent de o substanță sau de un comportament;

·         Ai dificultăți de concentrare, îți vine greu să citești sau să îți amintești anumite lucruri;

·         O traumă din trecut îți întunecă mintea în prezent;

·         O stare emoțională reprezintă un indiciu pentru o boală fizică;

·         și multe altele.

În fiecare capitol vei putea trăi o „experiență vindecătoare virtuală” citind despre studiile de caz din Clinica Totul Este Bine, în care dr. Mona Lisa își folosește intuiția medicală pentru a diagnostica diferite probleme de sănătate ale unor clienți tipici. Împreună cu Louise, ea oferă soluții și afirmații pentru restabilirea stării de bunăstare.

Abordarea de tip „o pastilă pentru orice boală” a ajuns atât de prevalentă în zilele noastre încât foarte mulți oameni cred sincer că au nevoie de o intervenție farmaceutică pe cât de scumpă, pe atât de schimbătoare. În realitate, medicamentele nu reprezintă decât una din abordările vindecării minții. Suplimentele nutriționale ne oferă o altă modalitate de susținere a sănătății minții și corpului, iar afirmațiile și diferitele forme de psihoterapie ne pot ajuta să ne reechilibrăm prin schimbarea felului în care gândim. Cartea Vindecă-ți mintea îți pune toate aceste instrumente la dispoziție, ajutându-te astfel să îți alegi singur calea pe care o consideri cea mai utilă pentru a reatinge starea de integritate.

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

  • 40,00 LEI
  • 36,00 LEI
Viață Sănătoasă