Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Vindecare Spirituală - Experimentul intenție - Lynne McTaggart

-10% Reducere de pret Experimentul intenție - Lynne McTaggart

Experimentul Intenție - Lynne McTaggart

„Dacă vreţi să exploraţi ultimele noutăţi ştiinţifice ce stau în spatele filmului Secretul, nu mai căutaţi în altă parte. Ştiinţa şi înţelepciunea se combină şi se împrietenesc în această aventură în lumea reală care, în cele din urmă, este un ghid pentru viaţă.”

– Drew Heriot, regizor al filmului Secretul

Cartea pe care o ţineţi în mâini este revoluţionară – o explorare fără precedent a ştiinţei intenţiei. Pe baza constatărilor unor savanţi de renume din toată lumea, Experimentul intenţie demonstrează că gândul este un lucru care influenţează alte lucruri. De asemenea, aceasta este şi prima carte care vă invită pe voi, cititorii, să luaţi parte activ la cercetările originale pe care le susţine.

Folosind cercetări de ultimă oră de la Princeton, MIT, Stanford şi de la multe alte universităţi şi laboratoare de prestigiu, Experimentul intenţie ne dezvăluie că universul este conectat printr-un uriaş câmp de energie cuantică. Gândul îşi generează propria sa energie, palpabilă, pe care o puteţi folosi pentru a vă îmbunătăţi viaţa şi – atunci când este folosit împreună cu un grup interconectat – pentru a schimba lumea.

În Experimentul intenţie, autoarea de cărţi bestseller, Lynne McTaggart vă poartă într-o călătorie palpitantă şi uluitoare, cât de departe poate ajunge conştiinţa. În timp ce povesteşte incitantele evoluţii în domeniul ştiinţei intenţiei, ea îi prezintă şi pe savanţii plini de culoare şi pionierii renumiţi care studiază efectele intenţiei concentrate de grup pe ţinte cuantificabile din punct de vedere ştiinţific – animale, plante şi oameni.

McTaggart oferă un program practic, prin care puteţi intra în contact cu propriile voastre gânduri, puteţi să intensificaţi activitatea şi forţa intenţiilor voastre şi să începeţi să obţineţi schimbări adevărate în viaţa voastră. Apoi, sunteţi invitaţi să participaţi la un experiment fără precedent: folosind pagina web a Experimentului intenţie pentru a vă coordona implicarea şi pentru a urmări rezultatele, voi, împreună cu alţi participanţi din toată lumea, vă veţi concentra puterea intenţiei pe anumite ţinte, având astfel ocazia să vă aduceţi contribuţia la istoria ştiinţei. Postfaţa autoarei prezintă succesele pe care le-au înregistrat Experimentele intenţie de până acum.

Experimentul intenţie vă obligă să reconsideraţi ce înseamnă a fi om. Cartea dovedeşte că suntem conectaţi cu toţi şi cu toate – iar această descoperire ne cere să fim mai atenţi cu gândurile, intenţiile şi acţiunile noastre. Aici aflaţi cum puteţi să faceţi acest lucru.

Fragmente din cartea „Experimentul Intenție” - Lynne McTaggart

Unul dintre aspectele cele mai stranii ale fizicii cuantice este o caracteristică numită „caracterul non-local”, denumită poetic şi „interconectare cuantică”. Fizicianul danez Niels Bohr a descoperit că, odată venite în contact, particulele subatomice, cum ar fi electronii sau fotonii, au cunoştinţă una de alta şi sunt influenţate una de alta instantaneu, la orice distanţă şi pentru totdeauna, în ciuda absenţei lucrurilor obişnuite pe care fizicienii le consideră a fi răspunzătoare de procesele de influenţare, cum ar fi un schimb de forţă sau de energie. Atunci când particulele sunt interconectate, acţiunile uneia - de exemplu, orientarea magnetică a unei particule - le vor influenţa întotdeauna pe celelalte, în aceeaşi direcţie sau în direcţii opuse, indiferent cât de mare este distanţa dintre ele. Erwin Schrodinger, un alt fizician care a fost printre arhitecţii iniţiali ai teoriei cuantice, credea că descoperirea caracterului non-local reprezintă nici mai mult, nici mai puţin decât momentul definitoriu al teoriei cuantice - proprietatea şi premisa ei centrală.

Activitatea particulelor aflate în stare de interconectare cuantică este analogă cu cea a unor gemeni separaţi la naştere, dar care vor avea pentru totdeauna interese identice şi o conexiune telepatică între ei. Unul dintre gemeni locuieşte în Colorado, iar celălalt în Londra. Deşi nu se întâlnesc niciodată, amândoura le place culoarea albastră. Amândoi sunt ingineri. Amândoi sunt pasionaţi de schi; de fapt, unul dintre ei cade şi îşi rupe piciorul drept la Vail, iar geamănul său îşi rupe piciorul drept exact în acelaşi moment, deşi se află la 6.440 km depărtare şi soarbe dintr-un caffe latte la Starbucks. Albert Einstein refuza să accepte caracterul non-local şi vorbea despre el cu dispreţ, numindu-l „spukhafte Fernwirkungen” sau „acţiune fantomă la distanţă”. Acest tip de conexiune instantanee presupune ca informaţia să circule cu o viteză mai mare decât viteza luminii, a susţinut savantul printr-un faimos experiment de gândire, ceea ce ar fi încălcat propria şi speciala lui teorie a relativităţii. De când a fost formulată teoria lui Einstein, viteza luminii (299.792,458 km/s) a fost folosită pentru a calcula factorul care limitează în mod absolut viteza cu care un lucru poate să afecteze un alt lucru. Lucrurile n-ar trebui să poată să afecteze alte lucruri mai repede decât timpul de care ar avea nevoie primul lucru ca să se deplaseze la cel de al doilea cu viteza luminii.

Cu toate acestea, fizicienii moderni, cum ar fi Alain Aspect şi colegii săi de la Paris, au demonstrat în mod decisiv că viteza luminii nu este o graniţă exterioară absolută în lumea subatomică. Experimentul lui Aspect, care implica doi fotoni generaţi dintr-un singur atom, a arătat că măsurarea unuia dintre fotoni afecta instantaneu poziţia celui de al doilea foton, astfel că acesta avea acelaşi noroc (sau „norocul opus”, după cum l-a numit fizicianul Charles H. Bennert de la IBM), adică aceeaşi rotire sau aceeaşi poziţie. Cei doi fotoni continuau să comunice unul cu celălalt, iar ceea ce se întâmpla unuia dintre ei era identic cu ceea ce se întâmpla cu celălalt - sau opusul perfect. Astăzi, chiar şi cei mai conservatori dintre fizicieni acceptă caracterul non-local ca pe o caracteristică stranie a realităţii subatomice.

Cele mai multe experimente cuantice încorporează un soi de testare a inegalităţii lui Bell. Acest experiment, renumit în fizica cuantică, a fost desfăşurat de John Bell, un fizician irlandez care a elaborat un mijloc practic de a testa cum se comportau cu adevărat particulele cuantice. Pentru acest test simplu, trebuia să ia două particule cuantice care fuseseră odată în contact, să le separe şi apoi să le măsoare. Testul este ca şi cum am avea un cuplu - Daphne şi Ted, care odată erau împreună, dar acum sunt despărţiţi. Daphne poate să aleagă una dintre două direcţii posibile de intrare, la fel ca şi Ted. Conform viziunii noastre obişnuite despre realitate, alegerea lui Daphne ar fi esenţialmente independentă de cea a lui Ted.

Când Bell şi-a desfăşurat experimentul, aşteptările erau ca una dintre măsurători să dea rezultate mai mari decât cealaltă - o demonstraţie a „inegalităţii”. Însă comparaţia măsurătorilor a arătat că amândouă particulele erau la fel, astfel că inegalitatea sa a fost „încălcată”.

Cuprinsul cărții „Experimentul Intenție” - Lynne McTaggart

 • PREFAŢĂ ... 17
 • INTRODUCERE ... 25
 • PARTEA ÎNTÂI - ŞTIINŢA INTENŢIEI
 • CAPITOLUL 1 - MATERIA MUTABILĂ ... 43
 • CAPITOLUL 2 - ANTENA UMANĂ ... 63
 • CAPITOLUL 3 - STRADA CU DOUĂ SENSURI ... 83
 • CAPITOLUL 4 - INIMI CE BAT CA UNA SINGURĂ ... 99
 • PARTEA A DOUA - SĂ PORNIM MOTOARELE
 • CAPITOLUL 5 - SĂ PĂTRUNDEM ÎN HIPERSPAŢIU ... 121
 • CAPITOLUL 6 - DISPOZIŢIA POTRIVITĂ ... 143
 • CAPITOLUL 7 - MOMENTUL POTRIVIT ... 165
 • CAPITOLUL 8 - LOCUL POTRIVIT ... 183
 • PARTEA A TREIA - PUTEREA GÂNDURILOR TALE
 • CAPITOLUL 9 - TIPARE MENTALE ... 199
 • CAPITOLUL 10 - EFECTUL WOODOO ... 223
 • CAPITOLUL 11 - RUGĂCIUNEA PENTRU ZIUA DE IERI ... 243
 • CAPITOLUL 12 - EXPERIMENTUL INTENŢIE ... 263
 • PARTEA A PATRA - EXPERIMENTELE
 • CAPITOLUL 13 - EXERCIŢIILE DE INTENŢIE ... 293
 • CAPITOLUL 14 - EXPERIMENTELE DE INTENŢIE PERSONALE ... 311
 • CAPITOLUL 15 - EXPERIMENTELE DE INTENŢIE DE GRUP ... 317
 • POSTFAŢĂ
 • GÂNDURI AUZITE ÎN JURUL LUMII: PRIMELE EXPERIMENTE DE INTENŢIE ... 321
 • MULŢUMIRI ... 339
 • DESPRE AUTOARE ... 343

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

 • 50,00 LEI
 • 45,00 LEI

Etichete: Vindecare, Spirituală, Vindecare Spirituală, Experimentul, intenție, Lynne, McTaggart, Experimentul intenție - Lynne McTaggart

Viață Sănătoasă