Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Vindecare Spirituală - Câmpul - Lynne McTaggart

-11% Reducere de pret Câmpul - Lynne McTaggart

CÂMPUL. Căutarea forței secrete a Universului

„O prezentare fascinantă despre adevărata natură a vieții”

Bernie Siegel, doctor în medicină

Știința a început de curând să dovedească ceea ce miturile și religiile străvechi au susținut dintotdeauna: că s-ar putea să existe o forță vitală.

Lynne McTaggart, neobosită jurnalistă de investigații, ne dezvăluie o paradigmă biologică radical nouă – la nivelul nostru cel mai de bază, mintea și trupul omenesc nu sunt distincte și separate de mediul lor, ci constituie un „pachet” de putere pulsatorie care interacționează constant cu această vastă mare de energie.

Câmpul este o poveste științifică „polițistă”, de înaltă ținută și ușor de citit, care ne oferă o imagine uluitoare a unui univers interconectat și a unei teorii științifice care dă sens și explică fenomenele supranaturale. Originală, bine documentată și bazată pe cercetări și surse deosebite, Câmpul este o carte a speranței și a inspirației pentru lumea de astăzi.

„Această carte importantă dezvoltă imaginația... Suntem în pragul unei noi revoluții în modul nostru de a înțelege universul.”

Arthur C. Clarke

„Fascinantă, provocatoare și foarte ușor de citit... Una dintre cele mai incitante lecturi ale vremurilor.”

The Ecologist

„Această carte ne va ajuta să înțelegem aura umană vizibilă, memoria umană, puterea de a vindeca, spiritul uman și multe alte aspecte fascinante ale acelei entități pe care o numim „om”. Lynne McTaggart ne-a făcut o mare favoare prin prezentarea extinsă a acestui subiect minunat. Recomandăm cu multă căldură această operă.”

Journal of New Energy

interviu cu Lynne McTaggart

Cuprinsul cărții „Câmpul”, Lynne McTaggart

 • Prolog: Revoluția care va avea loc ... 15
 • PARTEA 1: UNIVERSUL CARE REZONEAZĂ
  • Capitolul 1 Lumină în întuneric ... 29
  • Capitolul 2 Marea de lumină ... 47
  • Capitolul 3 Ființe de lumină ... 83
  • Capitolul 4 Limbajul celulei ... 113
  • Capitolul 5 Să intrăm în rezonanță cu lumea ... 139
 • PARTEA A 2-A: MINTEA EXTINSĂ
  • Capitolul 6 Observatorul creator ... 175
  • Capitolul 7 împărtășirea visurilor ... 213
  • Capitolul 8 Ochiul extins ... 243
  • Capitolul 9 Nesfârșitul aici și acum ... 273
 • PARTEA A 3-A: CONECTAREA LA CÂMP
  • Capitolul 10 Câmpul vindecător ... 299
  • Capitolul 11 Telegramă de la Gaia ... 327
  • Capitolul 12 Era Punctului Zero ... 355
 • Despre autoare ... 374

despre autoarea cărții „Câmpul”, Lynne McTaggart

Lynne McTaggart este o jurnalistă de investigații din SUA. Dintre cărțile ei amintim: „The Baby Brokers: The Marketing of White Babies in America” (Samsarii de copilași: vânzarea copilașilor albi în America) și „Katheleen Kennedy: Her Life and Times” (Kathleen Kennedy: viața și vremurile ei).

Pe la mijlocul anilor 1980, ea s-a mutat în Marea Britanie și a înființat o publicație tip buletin intitulată: „What Doctors Don't Tell You” (Ce nu vă spun doctorii), care are acum un tiraj de mai multe sute de mii de exemplare, fiind apoi publicat și sub formă de carte, în 1999, de către Avon.


„Ceea ce credem că este universul nostru stabil, static, este de fapt un vârtej clocotitor de particule subatomice care plutesc apărând în și dispărând din existență. Deși cel mai celebru principiu al lui Heisenberg se referă la incertitudinea legată de măsurarea proprietăților fizice ale lumii subatomice, asta nu înseamnă altceva decât că nu putem cunoaște în același timp atât energia, cât și durata de viață a unei particule, fiindcă un fenomen subatomic, care se petrece într-un interval extrem de mic, implică o cantitate incertă de energie. în mare parte datorită teoriilor lui Einstein și celebrei sale ecuații E = mc2, care stabilește o relație între energie și masă, toate particulele elementare interacționează reciproc, făcând schimburi de energie cu alte particule cuantice, care se crede că apar de nicăieri, combinându-se și anihilându-se unele pe altele în mai puțin de o clipă - mai exact IO23 secunde - provocând fluctuații aleatorii ale energiei fără o cauză aparentă. Particulele efemere generate în cursul acelor momente infime sunt cunoscute sub numele de "particule virtuale". Ele se deosebesc de particulele reale deoarece există doar în cursul acestui schimb - timpul "incertitudinii" permise de principiul incertitudinii. Lui Hal îi plăcea să se gândească la acest proces ca fiind înrudit cu particulele minuscule de apă produse de o cascadă asurzitoare.

Acest tango subatomic, oricât ar fi de scurt, atunci când este cumulat din întregul univers, produce o energie enormă, mai multă decât cea conținută în întreaga materie existentă în toată lumea. Numit de fizicieni vid, Câmpul Punctului Zero a fost numit astfel din cauza faptului că fluctuațiile câmpului sunt încă detectabile la temperatura de zero absolut, cea mai joasă stare energetică...”

Lynne McTaggart

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

 • 57,00 LEI
 • 51,00 LEI

Etichete: Vindecare, Spirituală, Vindecare Spirituală, Câmpul, Lynne, McTaggart, Câmpul - Lynne McTaggart

Viață Sănătoasă