Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Viața după moarte - O călătorie în lumea de dincolo și înapoi

-8% Nu se mai reeditează! Viața după moarte - O călătorie în lumea de dincolo și înapoi

Descrierea cărții „O călătorie în lumea de dincolo și înapoi - Sylvia Browne”

Medium renumit, maestru spiritual și autoare carismatică, Sylvia Browne are milioane de adepți. În această carte, ea revelează maniera în care operează energia psihică în dimensiunea noastră terestră, felul în care ne afectează aceasta viața de zi cu zi și în care ne putem conecta la puterea ei.

Pornind de la întrebările care i s-au pus cel mai frecvent de-a lungul carierei sale remarcabile, Sylvia Browne a scris această carte în care ne învață cum ne putem folosi de energia psihică pentru a ne aprofunda spiritualitatea, pentru a ne întări credința, pentru a ne vindeca mintea și corpul, și pentru a afla cum să ne bucurăm mai mult de viață. Înțelegerea acestui fenomen ne poate schimba tuturor viața și poate avea un efect profund asupra tuturor aspectelor vieții noastre, de la carieră și până la relațiile noastre cu ceilalți oameni, dar și cu spiritele din lumea de dincolo.

Această carte este plină de înțelepciune și oferă sfaturi practice, o călăuzire limpede și o mângâiere pentru sufletul nostru. O călătorie în lumea de dincolo și înapoi reprezintă o călătorie prin lumea spirituală, dar și prin cea fizică, precum și un manual neprețuit de supraviețuire spirituală în noul mileniu.

„Medium, clarvăzătoare… aceste cuvinte descriu perfect puterile unice cu care este înzestrată Sylvia Browne. Am asistat personal la maniera în care Sylvia este capabilă să aducă alinare familiilor îndurerate, să ajute poliția să închidă anumite cazuri nerezolvate și să trezească inimile oamenilor pentru ca aceștia să își înțeleagă mai bine propria bunătate.”

Montel Williams

Cuprinsul cărții „O călătorie în lumea de dincolo și înapoi - Sylvia Browne”

 • Mulțumiri ... IX
 • Cuvânt înainte ... XI
 • Notă pentru cititori ... XIX
 • 1. Ajutorul din lumea de dincolo. îngerii și ghizii noștri spirituali ... 1
 • 2. Magie și miracole care se petrec zilnic: Descoperirea și crearea bucuriei de a trăi ... 29
 • 3. Viața ta personală. O viziune a unui medium spiritual despre relații și familie ... 59
 • 4. în sănătatea ta. Prescripții psihice pentru minte și corp ... 89
 • 5. Viața de după viață. Cum îți poți descoperi singur viețile anterioare ... 115
 • 6. Bântuirile. Ce sunt acestea și ce trebuie să facem în astfel de cazuri ... 145
 • 7. Lumea întunecată. Cum ne putem proteja de răul din jurul nostru ... 175
 • 8. Zece lucruri de care ne temem și de ce nu ar trebui să ne temem de ele ... 209
 • 9. Predicții pentru noul mileniu - 2000-2099 ... 243
 • Anexă: Afirmații pozitive ... 253
 • „Dincolo de poartă: unde locuim, unde lucrăm, unde ne relaxăm și unde practicăm adorația în lumea de dincolo” ... 259

Fragment din cartea „O călătorie în lumea de dincolo și înapoi - Sylvia Browne”

Nu acesta este scopul nostru în viață.

De altfel, șansele de a ne găsi în această viață sufletul pereche sunt infinitezimale.

Și chiar dacă nu ar fi, sufletul nostru pereche nu trebuie să ne fie neapărat iubit sau partener. De pildă, sufletul de care mă simt cea mai apropiată pe acest Pământ este nepoata mea Angelia.

Foarte mulți oameni rămân profund deziluzionați atunci când le spun că povestea cu sufletul pereche este doar un mit, de parcă i-aș anunța că nu există Moș Crăciun. Nu aceasta este intenția mea, te asigur. Renunțarea la ideea că undeva ne așteaptă un suflet pereche și că noi avem datoria să îl găsim este extrem de eliberatoare. Puține relatări ale clienților mei îmi aduc mai multe lacrimi în ochi ca cele în care aceștia îmi descriu relațiile abuzive în care se complac din cauză că fac o confuzie între intensitatea emoțională pe care le-o oferă aceste relații și conceptul abstract de suflet pereche. Chiar și clienții care au căsnicii minunate și armonioase îmi spun adeseori cu tristețe că cel mai mare eșec pe care l-au trăit în viață este faptul că nu și-au găsit sufletul pereche. Conceptul de suflet pereche stă la baza multor greșeli pe care le fac oamenii, cum ar fi pasiunea devastatoare, urmărirea obsesivă sau violența casnică.

De aceea, doresc să clarific de la bun început ce este un suflet pereche.

Orice spirit creat de Dumnezeu are aspecte deopotrivă masculine și feminine. Atunci când se întrupează pe Pământ, el o poate face într-un corp de bărbat sau într-unui de femeie, aceste încarnări oscilând frecvent. Personal, nu am cunoscut vreodată pe cineva care să fi avut numai încarnări masculine sau numai încarnări feminine.

Atunci când am fost creați, Dumnezeu a creat un „geamăn identic” cu noi, respectiv un spirit cu aceleași aspecte masculine și feminine ca și noi, dar inversate. Altfel spus, acest spirit este un fel de imagine în oglindă a noastră. El este sufletul nostru pereche. Asta nu înseamnă în niciun caz că noi suntem jumătățile aceluiași suflet. Personal, nu mă consider deloc o jumătate de persoană. Sper că nici tu! De altfel, gândul că suntem cu toții niște jumătăți de ființe care umblăm bezmetice pe Pământ nu mi se pare deloc romantic. De vreme ce nu suntem jumătăți de persoane, ce rost are să ne petrecem măcar un minut, ca să nu mai vorbesc de o viață întreagă, pentru ne găsi „cealaltă jumătate”, care oricum nu există și cu care oricum nu am avea ce face, atât timp cât suntem ființe integrale?

În lumea de dincolo, noi suntem într-adevăr mai apropiați de sufletul nostru pereche decât de alte spirite, dar asta nu înseamnă că suntem siamezi, nici măcar acolo. Avem prietenii separate, interese separate, activități separate, dar mai presus de orice, identități separate. Ce-i drept, împărtășim cu el cea mai perfectă iubire din câte există, liberă, necondiționată și curată, inclusiv o cunoaștere reciprocă pe care numai două suflete pereche o pot împărtăși.

La fel ca toate celelalte spirite din lumea de dincolo, sufletul nostru pereche poate opta sau nu să se încarneze pe Pământ de mai multe ori. Unele spirite preferă să nu se întrupeze decât o singură dată, așa cum s-a întâmplat cu Francine, ghidul meu spiritual. Altele simt nevoia să revină de nenumărate ori. Personal, sunt la a 54-a încarnare pe Pământ, din fericire și ultima pentru mine. Prin comparație cu eternitatea, nici chiar 54 de încarnări nu înseamnă însă mai mult de un minut și jumătate.

Ajungem astfel la o întrebare evidentă: ce șanse probabilistice am putea avea să ne întrupăm pe Pământ în același timp cu sufletul nostru pereche? De ce am simți nevoia să facem acest lucru, de vreme ce suntem nedespărțiți în lumea de dincolo, iar așa-numita „viață” terestră nu este altceva decât o scurtă excursie departe de Casă?

Ca să nu mai vorbim de șansele de a ne încarna pe Pământ în același interval de vârstă, în aceeași arie geografică, astfel încât să avem toate șansele să dăm nas în nas, și având sexe opuse, astfel încât să putem fi atrași unul de celălalt...

De aceea, renunță la aceste vise absurde și încetează să îți mai cauți sufletul pereche, care cel mai probabil se distrează de minune în lumea de dincolo, așteptându-te să te întorci Acasă. Nu cădea în capcana acestei iluzii, dacă nu dorești să ai parte de dezamăgiri. Nu te mai crampona de o relație nefericită[...]

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

 • Vizualizări: 20023
 • Cod produs: VDM04
 • Disponibilitate: Nu se mai reeditează!
 • 25,00 LEI
 • 23,00 LEI

Etichete: Viața, după, moarte, Viața după moarte, călătorie, în, lumea, dincolo, și, înapoi, O călătorie în lumea de dincolo și înapoi

Viață Sănătoasă