Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Kamlesh D Patel

Kamlesh D. Patel s-a născut la 28 septembrie 1956 în Gujarat. De la o vârstă fragedă s-a interesat de spiritualitate și meditație, ajungând în cele din urmă, în 1976, pe când era încă student la Farmacie, la picioarele Maestrului său, Shri Ram Chandra din Shahjahanpur (Babuji), președintele fondator al Misiunii Shri Ram Chandra. După absolvire, s-a mutat în S.U.A. și a ajuns un farmacist plin de succes în orașul New York, continuând, în paralel, să practice cu devoțiune meditația Sahaj Marg (cunoscută în timpurile moderne ca meditația Heartfulness).Kamlesh este căsătorit, are doi fii și locuiește în prezent în Chennai, India. Este un bun orator și un model pentru cei care se află în căutarea spiritualității și a perfectei îmbinări dintre o inimă orientală și o minte occidentală. A călătorit mult și este familiarizat cu oameni din toate mediile sociale și cu toate modurile de viață, acordând o atenție specială tineretului din ziua de azi.Este cel de-al patrulea îndrumător în tradiția de meditație Heartfulness. Îmbrățișând multiplele roluri ale unui învățător din timpurile moderne, el are capacitatea rară care îi permite să se cufunde adânc în centrul existenței din inimă și simultan să aibă o abordare științifică a cercetărilor originale din sfera meditației, spiritualității și a evoluției umane.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Crearea Destinului - Kamlesh D. Patel

Dimensiuni: 216mm x 280mmNumăr pagini: 192 full colorCUPRINSCapitolul 1: Caracterul și stilul de viațăPuritateaPuritatea intențieiPuritatea stilului de viațăPuritatea și impuritateaDorințele și fericireaVinovățiaFuriaPasiuneaEgoul și excelențaIntegrareaSmereniaNaturalețeaSinceritateaVorbiți cu dragTransformați-vă caracterulMâncați cu dragGreutățileCalmulSentimentul urgențeiUtilizarea timpuluiSomnulCapitolul 2: Călătoria spiritualăAscultarea inimiiMeditațiaSchimbarea prin meditațieGândurile și reglarea mentaluluiStudierea stăriiMenținerea stăriiCrearea unui mediu frumosConstanta aducere aminte ..

78,00 LEI 75,00 LEI

Heartfulness – Calea inimii - Kamlesh D. Patel, Joshua Pollock

Dacă am putea aborda meditația cu curiozitatea și inocența copilului, universul interior ni s-ar deschide de la sine. Într-o practică a meditației bazată pe inimă, explorăm și experimentăm cel mai simplu și mai pur aspect al existenței noastre: sufletul. Astfel, totul se leagă cât se poate de firesc.Heartfulness ajută la simplificarea reacțiilor și la o existență îmbogățită și împlinită.Heartfulness oferă posibilitatea de a vedea lumea altfel, dincolo de limitările propriilor blocaje; nu prin înlăturarea problemelor, nici prin ignorarea lor, ci prin transformarea noastră din interior.Pe Calea ..

35,00 LEI 33,00 LEI

Viață Sănătoasă