Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Jeffrey S. Bland

Dr. Bland a influențat multe din numele grele ale medicini contemporane, dar până acum publicul larg nu a avut acces la un cadru teoretic mai amplu, care să îi permită să înțeleagă bolile cronice și modalitățile prin care oamenii pot trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă. Cartea Iluzia bolii conține chestionare de autoevaluare și planuri dietetice susținute de cele mai recente progrese din domeniul științei sănătății, fiind un instrument indispensabil pentru orice om care dorește să trăiască mai mult și mai bine.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Iluzia bolii - Învingerea cauzelor bolilor cronice pentru a trăi o viață mai sănătoasă, mai lungă și mai fericită

Îngrijirea bolii sau îngrijirea sănătății: tu ce ai alege?„Cartea doctorului Bland ar trebui să devină un manual în facultățile de medicină din întreaga lume. Ea îți poate schimba viața, astfel încât să nu devii și tu un număr într-o statistică de sănătate.”- Dr. Alejandro Junger, autor al cărții DetoxContrar teoriei convenționale, bolile cronice nu sunt predeterminate genetic, ci se datorează unei neconcordanțe între genele noastre, pe de o parte, și stilul nostru de viață și mediul exterior pe de altă parte. Ceea ce noi numim „boală” este de fapt consecința unui dezechilibru la nivelul unuia..

40,00 LEI 36,00 LEI

Viață Sănătoasă