Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Amplifică-ţi conexiunea cu energia creaţiei

Nou -9% Terapia Teta – Tu și Creatorul | Amplifică-ţi conexiunea cu energia creaţiei

Cunoaşterea de sine te ajută să îţi cunoşti mai bine Creatorul. Cunoaşterea Creatorului te ajută să devii nelimitat.

Fondată de Vianna Stibal, Terapia Teta este un sistem terapeutic excepțional, care ne poate ajuta să ne schimbăm convingerile care ne autolimitează pentru a putea beneficia în acest fel de o vindecare emoțională și fizică profundă. Atunci când ne aflăm în starea Teta, noi ne putem conecta cu energia divină care curge pretutindeni, cu Creatorul a Tot-ceea-ce-există.

Viannei i se pune adeseori întrebarea: „Cum pot ști că m-am conectat cu adevărat cu Creatorul și că ceea ce aud în mintea mea nu sunt propriile mele gânduri?” Răspunsul corect la această întrebare este acela că pentru a putea cunoaște diferența dintre gândurile tale personale și inspirația divină trebuie să începi prin a te cunoaște pe tine însuți. Acest ghid adresat practicanților Terapiei Teta te va învăța cum să te cunoști mai bine pe nivelurile cele mai profunde, astfel încât să poți recunoaște mai ușor această diferență, stabilind în acest fel o comunicare clară și eficientă cu Creatorul.

Vianna ne împărtășește în această carte o serie de învățături importante, diferite descărcări, exerciții și câteva dintre propriile sale experiențe, pentru a ne ilustra cu ajutorul lor maniera în care putem recunoaște mai ușor sistemele noastre de convingeri, aspectele interioare și diferitele identități de sine subconștiente care ne împiedică să ne conectăm plenar cu energia Creatorului, învățându-ne în acest fel să navigăm prin propria noastră minte, astfel încât să o putem înțelege mai bine. Creatorul comunică întotdeauna cu noi din perspectiva iubirii pure și perfecte, iar Vianna ne prezintă o cale ideală, care ne poate ajuta să experimentăm și să întărim această conexiune, astfel încât să putem deveni la rândul nostru nelimitați.

Vianna Stibal este artistă, profesoară și medium intuitiv. Deși sediul ei este în Montana, SUA, ea este ferm hotărâtă să își răspândească noua paradigmă terapeutică în întreaga lume, scop în care a pregătit instructori și terapeuți care operează la ora actuală în peste 180 de țări. Vianna organizează seminare în întreaga lume, în cadrul cărora predă Terapia Teta oamenilor de toate rasele, convingerile și religiile.

CUPRINS
 • Prefață vii
 • Introducere xi
 • Capitolul 1: În interiorul celor Patru Niveluri 1
 • Capitolul 2: Aspectele convingerilor 11
 • Capitolul 3: Lucrul cu aspectele 27
 • Capitolul 4: Înțelegerea diferenței dintre Creator și Sine 59
 • Capitolul 5: Înțelegerea mesajelor primite de la Creator 67
 • Capitolul 6: Mesajele intuitive primite de la Creator 75
 • Capitolul 7: Deslușirea mesajelor 85
 • Capitolul 8: Principiile care stau la baza receptării mesajelor clare 127
 • Mesaje finale de la Vianna 159
 • Glosar 163
 • Despre autoare 167
 • Prefață

Terapia Teta este o filozofie și un sistem de vindecare complet, care pot fi folosite pentru schimbarea convingerilor care te autolimitează și îmbunătățirea convingerilor pozitive, dar și pentru înțelegerea de sine și evoluția spirituală, în beneficiul întregii umanități.

Aceste practici sunt bazate pe lungimea undelor cerebrale Teta, despre care eu cred că permit și facilitează un proces de vindecare fizică, psihică și spirituală. Atunci când ne aflăm într-o stare de spirit Teta, pură și divină, noi ne conectăm literalmente cu Creatorul nostru, prin intermediul unei rugăciuni perfect focalizate. Creatorul este sursa care a stat la baza fascinantei cunoașteri pe care ești pe punctul de a o recepta citind această carte. El este cel care mi-a schimbat în totalitate viața, dar și viața foarte multor alți oameni.

Am scris această carte pentru a-ți servi drept ghid de comunicare profundă cu Creatorul-a-Tot-ceea-ce-există. Ea este un ghid însoțitor al celorlalte cărți ale mele: ThetaHealing, Metoda avansată de Terapie Teta, Scoaterea la lumină a convingerilor ascunse și Cele șapte planuri ale existenței.

În prima mea carte, ThetaHealing, am explicat pas cu pas toate etapele procesului de Terapie Teta, care constau în citirea mediumică, aplicarea procesului de vindecare propriu-zisă, lucrul cu convingerile, lucrul cu sentimentele, lucrul cu convingerile ascunse și cel cu genele. De asemenea, am prezentat acolo o introducere referitoare la planurile existenței și am scris un capitol despre copiii-curcubeu.

În cartea care a urmat, Metoda avansată de Terapie Teta, am prezentat un ghid mai detaliat al lucrului cu convingerile, inclusiv cu cele ascunse, precum și o perspectivă mai amplă referitoare la planurile existenței și la convingerile pe care eu le consider esențiale pentru evoluția spirituală.

În cea de-a treia mea carte, Scoaterea la lumină a convingerilor ascunse, am definit lucrul cu convingerile. Este absolut necesar să înțelegi informațiile din această carte pentru a putea utiliza plenar tehnicile recomandate în cartea de față. În sfârșit, în cartea Cele șapte planuri ale existenței am definit filozofia Terapiei Teta.

Așa cum spuneam, este strict necesar să înțelegi toate procesele și etapele indicate în ThetaHealing pentru a putea utiliza plenar practicile descrise în cartea de față. Vei găsi de asemenea în aceasta și un glosar, care îți va fi cu deosebire util dacă nu ai mai practicat până acum Terapia Teta.

Dar mai presus de toate, există o premisă care este absolut inerentă Terapiei Teta și tehnicilor descrise în cartea de față: este foarte important să ai o credință absolută în energia care curge prin Tot-ceea-ce-există. Unii numesc această energie: „Creatorul-a-tot-ceea-ce-există”, „Creatorul”, „Forța Creatoare” sau „inteligența universală”. Prin studiu și cu ajutorul practicii, orice om poate aplica Terapia Teta, dar numai în măsura în care crede în esența Creatorului-a-tot-ceea-ce-există, care curge prin toate lucrurile. Cu alte cuvinte, Terapia Teta nu are nicio orientare religioasă, dar se bazează pe o premisă spirituală foarte solidă.

Pe de altă parte, procesele și metodele sale nu sunt specifice unei anumite vârste, unui sex sau altul, ori anumitor rase, culori ale pielii și crezuri. Orice om suficient de deschis în fața credinței într-o inteligență universală sau într-o forță creatoare poate avea acces și poate utiliza toate ramificațiile arborelui Terapiei Teta.

Deși îți împărtășesc toate aceste informații, nu sunt dispusă să accept responsabilitatea pentru eventualele schimbări care se pot produce în interiorul tău prin transpunerea lor în practică. Această responsabilitate îți aparține în totalitate, de îndată ce ai ajuns să înțelegi că tu ai puterea de a-ți schimba în bine propria viață, dar și viețile altor oameni.

Introducere


În cadrul Terapiei Teta, noi credem că ne putem conecta cu forța creatoare a vieții, folosindu-ne de intuiția noastră în maniera cea mai evoluată cu putință, atunci când ne aflăm în starea de conștiință Teta. Ori de câte ori le prezint această idee cursanților mei, sunt întrebată: „De unde pot ști eu că sunt conectat cu adevărata ,forță a Creatorului’, cu această ,forță vitală a lui Dumnezeu’, cu acest ,spirit care pune în mișcare Tot-ceea-ce-există’, respectiv că gândurile care îmi trec prin minte nu sunt pur și simplu propriile mele gânduri? Cum îmi pot da seama de diferență?”

Iată răspunsul pe care li-l dau de regulă cursanților mei: „În acest scop, trebuie să te cunoști pe tine însuți, să te înțelegi pe tine însuți, astfel încât să poți sesiza diferența care există între gândurile tale și inspirația divină”. La modul general însă, această capacitate nu poate apărea decât prin experiență. Așa se explică de ce am creat acest curs și de ce am scris această carte, pentru a-i ajuta pe alți oameni să se cunoască mai bine pe ei înșiși, pe un nivel cât mai profund.

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

 • 33,00 LEI
 • 30,00 LEI

Etichete: Terapia Teta, Tu și Creatorul, Cunoaşterea Creatorului, energia creaţiei

Viață Sănătoasă