Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Inspirație Divină - Manifestă-ți dorințele - Esther & Jerry Hicks

Reducere de pret Manifestă-ți dorințele - Esther & Jerry Hicks

Manifestă-ți Dorințele: 365 de Metode pentru a-ți transforma visele în realitate

Informațiile din această carte, care prezintă învățăturile entităților Non-Fizice Abraham, te vor ajuta să înveți cum să-ți manifești dorințele astfel încât să trăiești viața fericită și împlinită pe care o meriți.

Cu fiecare zi vei ajunge să înțelegi cum relațiile, problemele de sănătate, financiare, cariera profesională și multe altele sunt influențate de legile Universului, care-ți guvernează realitatea spațial-temporală - și vei descoperi proceduri puternice care te vor ajuta să circuli în direcția curentului pozitiv al vieții.

Privește cu relaxare toate acestea. Viața trebuie să fie amuzantă. Dorința noastră este ca tu să revii la starea de autoapreciere. Vrem să simți iubire pentru viața ta, pentru oamenii din lumea ta și, cel mai important, pentru tine însuți.

Autori: Esther și Jerry Hicks (Învățăturile lui Abraham)

Așadar, începe să-ți transformi visele în realitate... chiar de acum!

Fragmente din cartea „Manifestă-ți Dorințele: 365 de Metode pentru a-ți transforma visele în realitate

Lumea ta, prezentă și viitoare, este influențată direct și specific de semnalul pe care îl transmiți acum. Personalitatea care ești Tu este cu adevărat o personalitate Veșnică, dar cel care ești acum, și ceea ce gândești acum, cauzează o focalizare a Energiei, care este foarte puternică. Această Energie pe care o focalizezi este aceeași Energie care creează lumile. Şi creează, chiar în acest moment, lumea ta.

Fără capacitatea de a ști ce nu vrei, nu ai putea ști ce vrei. Astfel, prin expunerea ta la experiența de viață este firesc ca preferințele tale naturale să ia naștere. De fapt, aceste preferințe transpiră din tine în toate momentele fiecărei zile, pe mai multe nivele ale Ființei tale. Chiar și celulele trupului tău au propria lor experiență și emană preferințele proprii - iar fiecare preferință este recunoscută de Sursă și primește imediat un răspuns, fără excepție.

Un mare beneficiu al meditației, pe care îl vei remarca imediat, este că lucrurile pe care le-ai dorit vor începe să apară. Dar de ce? De ce doar 15 minute în care nu faci decât să exiști, dau mișcare acelor lucruri? Pentru că deja ai cerut, și acum, în timpul meditației, ai oprit rezistența care le ținea pe loc. Datorită meditației practicate permiți acum dorințelor să apară în experiența ta.

Când spui, „Vreau să se întâmple acest lucru care nu s-a întâmplat până acum,” nu numai că activezi vibrația dorinței tale, dar activezi și vibrația absenței dorinței - așadar nimic nu se schimbă pentru tine. Şi deseori, chiar și atunci când nu rostești partea a doua a frazei, și spui doar, „Vreau să se întâmple asta,” există o vibrație nerostită în tine care continuă să te mențină în starea de neac-ceptare a dorinței.

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

  • 39,00 LEI

Etichete: Inspirație, Divină, Inspirație Divină, Manifestă-ți, dorințele, Esther, Jerry, Hicks, Manifestă-ți dorințele - Esther & Jerry Hicks

Viață Sănătoasă