Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Regenerarea organelor. Autotratamente holistice - Doru Cica

Stoc zero Regenerarea organelor. Autotratamente holistice - Doru Cica

Cartea „Regenerarea organelor. Autotratamente holistice” este disponibilă!

Introducere

De o bună bucată de vreme am simțit că ceva lipsește în oferta mea publicistică – legată evident și în exclusivitate de procesul de vindecare, de Creștere Spirituală, de Îmbunătățire a Vieții.

Da, sunt terapeut și încă unul bun. Da, fac terapii – asta îmi este meseria, însă ce se întâmplă atunci când nu pot avea continuitate a terapiilor, din motive obiective, cu ar fi distanța și lipsa banilor? Rămâne, de fapt, problema banilor, căci distanța nu contează – fac terapii la distanță în mod curent, în fiecare zi, cu aceeași eficiență (câtă este!) ca și la terapia directă.

Însă chiar și în situaţia fericită în care pacientul locuieşte în același oraș și poate să-și permită un număr mare de ședințe – asta în cazul bolilor grave și foarte grave, tot nu sunt mulțumit, deoarece vreau să se implice și el în propria-i însănătoșire. De fapt, ce vreau eu nu are mare importanță, însă propria-i implicare îl ajută să iasă definitiv de pe linia de destin cu boală. În plus, învățându-i pe alții cum să se „autoterapeutizeze”, îmi fac și Misiunea Personală de apostolat.

Așa au apărut două cărți bine primite (probabil că au fost bine scrise), pline „ochi” de tehnici de Autotratamente fizice, mental-emoționale, spirituale, a căror practică nu presupune nici curs, nici inițieri, nici blagosloveli, nici binecuvântări, nici aderarea la o „sectă” secretă și nici... bani: „Alchimistul din tine” și „Antrenamente spirituale”.

Am fost mulțumit o perioadă și apoi m-am dez-mulțumit din nou. M-am prins că omul bolnav nu vede dincolo de boala lui și că are nevoie să i se vorbească direct, despre organul care-i dă bătăi de cap. Astfel, am început munca (foarte plăcută de altfel) de personalizare a unor tehnici relativ ușoare, eficiente, de Autotratament pentru fiecare organ principal în parte. Am început să scriu capitol după capitol, și, cum terminam unul, mergeam la televiziunea 6TV și timp de o oră prezentam „ce și cum”. În paralel, am început să țin workshop-uri scurte, la obiect, pentru fiecare organ în parte. Emisiunile le găsiți pe YouTube, sunt 13 la număr și este ca și cum vă antrenați în direct cu mine. Le găsiți căutând „Alchimistul din tine” cu Doru Cica. Acum aveți și cartea. Sunt din nou mulțumit că mi-am făcut Datoria față de Voi.

În ceea ce privește Modul de Utilizare, nu am nimic să vă spun mai mult: toate tehnicile sunt descrise inginerește, simplu și la obiect. Exceptând analizele cauzelor emoționale ale bolilor cu care începe fiecare capitol, am eliminat cu obstinație orice considerente filozofice, morale, spirituale, religioase și asta ca să nu pierdeți esența terapiilor!

CUPRINS

INTRODUCERE 3

CAPITOLUL I ANXIETATEA ŞI DEPRESIA 17

CAPITOLUL II TIROIDA 33

CAPITOLUL III PLĂMÂNII 47

CAPITOLUL IV INIMA 64

CAPITOLUL V SÂNII 76

CAPITOLUL VI STOMACUL 88

CAPITOLUL VII PANCREASUL 102

CAPITOLUL VIII FICATUL 115

CAPITOLUL IX SÂNGELE 129

CAPITOLUL X RINICHII 150

CAPITOLUL XI COLONUL 161

CAPITOLUL XII UTERUL – OVARELE 178

CAPITOLUL XIII PIELEA 195

BIBLIOGRAFIE 212

TITLURI DE ACELAŞI AUTOR 213

MATERIALE DISPONIBILE PE DVD 222

CUPRINS 223

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

  • Vizualizări: 6230
  • Cod produs: HS12
  • Disponibilitate: Stoc zero
  • 39,00 LEI

Etichete: Regenerarea organelor, Autotratamente holistice, doru cica

Viață Sănătoasă