Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Terry Whals, dr.

Şi-a propus misiunea de a răspândi Protocolul Wahls prin intermediul cărţilor, conferinţelor şi site-ului său, precum şi cursurilor pe care le ţine, intitulate „Alimentele ca medicament”.Dr. Terry L. Wahls este profesoară de medicină la Colegiul de Medicină Carver afiliat Universităţii din Iowa, cu sediul în Iowa City. Ea şi-a propus misiunea de a răspândi cunoaşterea referitoare la Protocolul Wahls prin intermediul cărţilor, conferinţelor şi site-ului său, precum şi cursurilor pe care le ţine, intitulate „Alimentele ca medicament”. Trăieşte în Iowa City împreună cu soţia şi cu fiica sa. Fiul ei, Zach Wahls, este autorul bestseller-ului Cele două mame ale mele.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Protocolul Wahls

La fel ca foarte mulţi alţi medici, dr. Terry Wahls a tratat bolile pacienţilor săi cu ajutorul medicamentelor sau al procedurilor chirurgicale, până când a fost diagnosticată ea însăşi cu scleroză multiplă, în anul 2000. În doar trei ani, muşchii spatelui şi ai abdomenului său i-au slăbit atât de tare încât a fost nevoită să apeleze la un scaun cu rotile înclinat. Tratamentele medicinii convenţionale nu au ajutat-o cu nimic, iar dr. Wahls s-a temut că va rămâne la pat pentru tot restul vieţii.Hotărâtă să îşi schimbe cu orice preţ această prognoză, dr. Wahls a început să studieze cele mai rece..

65,00 LEI 58,00 LEI

Viață Sănătoasă