Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Susan Forward

Dr. Susan Forward este un terapeut de renume. Cu timpul însă, a devenit cunoscută și ca autoare, reputație la construirea căreia au contribuit și conferințele susținute de ea, dar și prezența constantă la diverse talk-show-uri. De menționat că este, de peste șase ani, prezentatoarea unei emisiuni difuzate pe postul de radio ABC Talk.Dincolo de activitățile desfășurate în cadrul cabinetului ei particular, Susan Forward a asigurat servicii de terapie și de consiliere pedagogică, precum și consultanță pentru multe instituții cu profil medical din California de Sud. Cartea de față a ocupat locul întâi, ca bestseller, în topul realizat de publicația New York Times. Autoarea a figurat, în același clasament, și cu un al doilea volum: Toxic Parents.Prin activitățile, cărțile și emisiunea ei radiofonică, Susan Forward le-a deschis atât femeilor, cât și bărbaților ochii către o lume clădită pe încredere, forță spirituală și independență în plan emoțional.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Părinții toxici - Vindecă-ți rănile din copilărie și reia controlul asupra vieții tale

Eşti copilul unor părinţi toxici?Când erai copil… Ţi-au spus părinţii tăi adeseori că eşti rău sau că nu eşti bun de nimic? Au folosit ei durerea fizică pentru a te disciplina? A trebuit să ai grijă de ei din cauza problemelor lor? Ţi-a fost adeseori teamă de părinţii tăi? Ţi-au făcut aceştia vreodată ceva ce a trebuit să nu spui la nimeni?Acum că ai ajuns adult… Continuă să te trateze părinţii tăi ca şi cum ai fi un copil? Experimentezi reacţii emoţionale sau fizice intense după ce îţi peteci timpul cu ei? Te controlează ei prin ameninţări sau vinovăţie? Te manipulează ei cu ajutorul ..

40,00 LEI 38,00 LEI

Viață Sănătoasă