Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Sarah Knight

Editoare, autoare şi absolventă cum laude a Universităţii Harvard (2000), unde a fost prima preşedintă de sex feminin a Hasty Pudding Theatricals, se aşteaptă de la o zi la alta să primească invitaţii pentru a vorbi în faţa studenţilor universităţii saleSarah Knight locuieşte în Brooklyn (când este prea cald în New York) şi în Republica Dominicană (când nu este), împreună cu soţul ei şi cu motanul ei complet needucat, Doug. În anul 2015 şi-a dat demisia din slujba ei corporatistă şi a devenit jurnalistă independentă, fapt care i-a permis să o doară din ce în ce mai mult în cot de ierni, şedinţe şi teleconferinţe, savurând în schimb din ce în ce mai mult zilele însorite şi băuturile mojito. Editoare, autoare şi absolventă cum laude a Universităţii Harvard (2000), unde a fost prima preşedintă de sex feminin a Hasty Pudding Theatricals, se aşteaptă de la o zi la alta să primească invitaţii pentru a vorbi în faţa studenţilor universităţii sale alma mater. Poţi afla mai multe despre Sarah pe site-ul ei, sarahknightbooks.com, sau urmărind-o pe Twitter şi Instagram @MCSnugz.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Arta magică a durutului în cot

Surprinzătoarea artă a neimplicării în lucrurile de care nu-ţi pasă pentru a te bucura mai mult de viaţăTe simţi stresat, copleșit și sufocat de viaţă?Sătul să le mai faci tuturor pe plac înainte de a-ţi veni rândul?ÎNSEAMNĂ CĂ A SOSIT TIMPUL SĂ TE DOARĂ ÎN COT. Această parodie genială, ilară și pragmatică a bestsellerului lui Marie Kondo, Magia ordinii, te învaţă cum poţi scăpa de obligaţiile nedorite, de rușinea și de vinovăţia asociate cu ele, implicându-tedoar în acele situaţii și alături de acele persoane care chiar te fac fericit.Metoda NotSorry creată de autoare are doi pași și este ext..

35,00 LEI 31,00 LEI

Viață Sănătoasă