Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Hrană pentru suflet - Dhyanna, prințesa Dacă - vol. 2

-17% Stoc zero Hrană pentru suflet - Dhyanna, prințesa Dacă - vol. 2

Povestea inițierii în Tainele Vieții și ale Universului, în Tainele Cunoașterii și ale Înțelepciunii a Prințeselor Dace Dhyanna și Zalmaxi continuă cu acest al doilea volum al seriei „Dhyanna, Prințesa Dacă”. În Locuri Sacre de pe întinsul Daciei Stră-Bune, în Temple Zalmoxiene, în Temple din Văzut și în Temple din Nevăzut, cele două prietene primesc în dar Cunoaștere și se înțelepțesc. Primesc Taine ale Înaltei Alchimii a Transmutării, Taine ale Firii Înconjurătoare și ale propriei Ființe, Tainele Principiilor Uni-Versului, Taine ale Tămăduirii Sufletului, Minții și Trupului, Taine ale dobândirii Nemuririi în Trup sau Alchimia Nemuririi, Taine ale Omni-Percepției, ale comunicarii nemijlocite cu toate Ființele, cu Uni-Versul și cu Multi-Versul. Zeița Rodnika, Zeița Ro cum îi spun cei apropiați, Zeița Demetra sau Olărița, Morărița Zina, Olma și Dokanus, Marele Lup Alb și Înțeleptul Agwanti, Înțeleptele Ființe Acvatice, Ființele Aerului și Blajinii ce trăiesc în Agartha, Înțelepții și Kapnobataii Daci, Înțeleapta Luptătoare Odris și Sfintele Zâne, le îndrumă, le inițiază, le ocrotesc pe cele două Fecioarele Luptătoare și Prințese Dace Dhyanna și Zalmaxi și le ajută să descopere Țesătura Conștiinței Pure și să urmeze cu Încredere, cu Devoțiune și cu Iubire Calea ce le va conduce către Desăvârșire. Cartea are un puternic dinamism interior ce te îndeamnă să cercetezi, să cauți în Inima ta Adevărul Ființei, să descoperi Cauzele a tot ce se manifestă în Orizontul Vieții tale, să te conectezi la Inima Mamei Pământ, să experimentezi multidimensionalitatea percepției dincolo de cele cinci simțuri fizice ale Trupului, să-ți afli Calea Interioară și să pășești liber(ă) de orice dogmă, dincolo de această lume a potrivniciilor, a dualităților, a impunerilor, în Conștiință.

„Zeița Mamă” este din perspectiva mesajului pe care îl izvorăște în Inima cititorului, un omagiu înălțat Planetei Mamă Pământ și Femeii Mamă. Este un îndemn la reconsiderarea Atitudinii fiecăreia și fiecăruia dintre noi față de Sfera Vieții Planetare, la conștientizarea faptului că Specia Om nu se află în vârful vreunei piramide a importanței, în vârful vreunui presupus lanț trofic ci este o Specie din această minunată Bio-Sferă ce înveșmântează Planeta cu Viață. Din această perspectivă, „Zeița Mamă” este un îndemn la responsabilizare față de tot ceea ce se manifestă în Orizontul Vieții noastre, a fiecăreia și a fiecăruia dintre noi și deasemenea în Orizontul Vieții noastre a tuturor, ca Fiice și Fii ai Mamei Pământ. Acest al doilea volum al seriei „Dhyanna, Prințesa Dacă” este și un Izvor de Cunoaștere a înțelesurilor profunde a limbii pe care o vorbim și odată ce ești inițiat în Tainele Sermosului, ale Cuvântului Rostit, vei simți manifestarea intenției de a cunoaște tot mai mult din această Taină și Știință deopotrivă. Cartea este inspirațională iar Ritmul ei, pe alocuri aproape hipnotic, ne induce o stare de Detașare, stare în care putem primi în Inimile noastre Taine din Necuprins.

Cartea „Zeița Mamă” este și o frumoasă poveste. Mămicile și tăticii simt în Interior după primele pagini de lectură, îndemnul de a o citi și de a o explica Pruncuțelor și Pruncilor lor. Poveștile cu Zâne și Prințese, cu animale care vorbesc și se transformă în Înțelepți, cu Zei și cu Zeițe, cu Luptători viteji și cu Leacuri Tămăduitoare, cu Ființe fantastice care străbat piatra și văzduhul, cu Taine a căror cunoaștere ne dau puteri miraculoase, ne-au fascinat pe toți dintotdeauna. „Zeița Mamă” este un Izvor de Iubire din care sorbim cu nesaț și ne înțelepțim. O recomand cu drag și aștept cu nerăbdare coborârea în Manifestare a următorului volum al acestei minunate serii de romane inițiatice, Călăreții de Smarald.

„Sunt Ykhe, Pescarul. Aminteste-ți: Orice vrei tu să fie, deja este. Orice crezi tu că este, ESTE. Orice alegi tu să crezi, este real în Visul tău. Noua Omenire ESTE pentru că tu crezi că este, pentru că tu O creezi în fiecare clipă prin ceea ce Tu ești. Cei care cred la fel ca tine, ființează în Omenirea creată de Crezul lor. Puterea Creației ce se revarsă din Izvorul de Stele hrănește orice alegi tu să fie, să se nască, să crească. Tu ești Creatorul lumii tale, a Visului tău și ești Împreună-Creatorul a Tot ce ESTE. Tu atragi Puterea Creației prin puterea Crezului tău, prin puterea Alegerii tale, a Dorinței tale. Trăirile tale, emoțiile tale, gândurile tale, rostirile tale, înfăptuirile tale sunt alegerea ta în totalitate și în totalitate îți apropie Puterea Împlinirii. Tot ce simți este real în Visul tău, tot ce gândești este viu, tot ce rostești poartă Pecetea ce atrage Puterea Împlinirii, tot ce faci este împlinirea alegerii tale, tot ce primești este ce ai cerut cu știința minții ori fără știința minții tale. Este Visul tău.

 Viața pe Pamânt este experiența unui Vis-Împreună. Realitatea este Conștiința. Realitatea este Trezvia, este Lumina pe care o dobândești atunci când Tu-Ființa, alegi Calea, cu fiecare trăire, emoție, gând, rostire, înfăptuire. Cînd vei reuși să visezi conștient, vei controla Visul, vei crea Visul pe care îl dorești, vei crea Viața, vei transmuta Elementele, Fenomenele, Alcătuirile, Totul. Vei fi pretutindeni în același timp de vei alege așa. Vei fi pe toate ramurile Timpului, în toate Alcătuirile Văzutului și Nevăzutului, vei fi în Înțelepciunea și în Puterea Întregului, a Creatorului. Atunci Visul nu mai este vis, este Veghe. Este Realitate. Este Conștiință Pură. Atunci, cu Bucurie, cu Drag, cu Respect, în Armonie și Iubire, vei trece pragul Casei Tale Celeste.  

Ține minte! Tu decizi ce este Adevărul pentru că tu ești Creatorul tău din clipa în care te-ai desprins din Izvorul de Stele. Din clipa în care ești în Veghe. Ești orice alegi Tu să fii. Adevărul tău este de neclintit pentru că Tu și numai Tu îl hotărăști.

Sunt Ykhe. Mi se spune Pescarul pentru că deschid valurile Oceanului și pescuiesc între coamele de Smarald. Acolo aflu Ființele ce privesc către Stele și celor ce aleg Lumina le deschid Poarta Visului. Doar ele pot alege.”

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

  • Vizualizări: 9894
  • Cod produs: HS08
  • Disponibilitate: Stoc zero
  • 48,00 LEI
  • 40,00 LEI

Etichete: Hrană, pentru, suflet, Hrană pentru suflet, Dhyanna, , prințesa, Dacă, vol., Dhyanna, prințesa Dacă - vol. 2

Viață Sănătoasă