Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Dan Harris - autorul cărții cu 10% mai fericit

Cu 10% mai fericit este prima lui carte. DAN HARRIS este co-prezentator al emisiunii Nightline (Linia de noapte) și al edițiilor de sfârșit de săptămână Good Morning, America (Bună dimineața, America). Transmite în mod regulat reportaje pentru emisiunile 20/20, Știri din lume cu Diane Sawyer și pentru emisiunile Bună dimineața, America din cursul săptămânii. Înainte de a veni la ABC News, a lucrat la posturi de televiziune locale din Boston și Maine. Locuiește în New York cu soția sa. Cu 10% mai fericit este prima lui carte.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Cu 10% mai fericit

Cu 10% mai fericit: Cum am îmblânzit vocea din capul meu, am redus stresul fără să-mi pierd măiestria și am găsit mijloace eficiente de a mă ajuta singur – Poveste adevăratăCu 10% mai fericit îi poartă pe cititori într-o călătorie care pornește de la cercetările exterioare ale științei neurologice, trece prin sanctuarul lăuntric al știrilor în rețea și ajunge la granițele bizare ale scenei spirituale din America, lăsându-i cu o experiență care le poate schimba viețile.„O aventură spirituală a unui povestitor iscusit.Conștientizarea și acceptarea prezentului vă pot facemai fericiți. Citiți acea..

35,00 LEI 32,00 LEI

Viață Sănătoasă