Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Anatol Basarab - autorul cărților Proprietarul Galaxiei, Numerologia în viața fiecăruia și Viața care ne trăiește

-A publicat cartile : "Proprietarul Galaxiei" , "Numerologia in viata fiecaruia" si "Viata care ne traieste". In prezent sunt in curs de editare cartile : "Proprietarul Galaxiei "editie revazuta si adaugita, si "Numerologia in viata fiecaruia" editia a doua.-A fost invitat la numeroase emisiuni televizate a urmatoarelor posturi tv : Antena 1 Bucuresti, Realitatea Tv Bucuresti, Antena 1 Brasov, Antena 2 Bucuresti, Prima Tv, PRO-Tv Bucuresti si Brasov, RTT – Brasov ,Senso Tv Bucuresti, Tvs Oradea, TTV Oradea si altele.- A publicat articole pe diferite teme in reviste si ziare ca: " Transilvania Expres"," Revista Vedete", "Evenimentul Zilei " e.t.c- A infiintat si coordonat ziarul "Ajuta-te singur" din Chisinau.- In 2008 Televiziunea ATV – Austria realizeaza in film despre Anatol Basarab, dar si despre problemele psihologice ce apar in urma globalizarii si amodificarilor de clima.- Membru al OSHO Academy of Initiation din India, sub numele de Swami Nirdosh Atikant. A lucrat in aceasta organizarie pe functia de, Operator de joc si Helper.- Membru a mai multor organizatii si asociatii de psihologie ezoterica si spirituala, medicina complementara din aceleasi tari.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Viața care ne trăiește (ediție nouă)

Fiecare om reprezintă un conductor al unui infinit ocean de cunoaștere și puteri ce stau ascunse în spatele lui.Cunoaște-te pe tine însuți ca pe o parte din lume și lumea ca pe o parte din tine.
Mișcă-te din lumea efectelor spre lumea cauzelor, evitând emoțiile negative.
Nu există cauze obiective pentru emoțiile negative - fiecare situație reprezintă doar o sursă de informații.Aceste trei afirmații valorează foarte mult în lumea spirituală.
Spiritualitatea este forma specifică de existență în această lume, care, din fericire, este distribuită pentru toți, ca un colet poștal, dar care, din păca..

47,25 LEI 43,00 LEI

Viață Sănătoasă