Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Terapia Teta. Scoaterea la lumina a convingerilor ascunse - Vianna Stibal

Vianna Stibal este artista, autoare, instructoare si cititoare intuitiva

-9% Terapia Teta. Scoaterea la lumina a convingerilor ascunse - Vianna Stibal

Cartea contine exemple preluate de la seminariile Viannei, furnizandu-ti in acest fel instrumentele necesare pentru a putea scoate la lumina convingerile ascunse.

Detalii din cartea „Terapia Teta. Scoaterea la lumina a convingerilor ascunse

Convingerile se solidifica la fel cum se formeaza amintirile in interiorul creierului – dar cum le putem schimba?

Terapia Teta este o metoda revolutionara de vindecare conceputa de Vianna Stibal, care se bazeaza pe conectarea cu undele cerebrale teta, cu scopul de a permite un proces de vindecare emotionala si fizica pe nivelurile profunde, prin schimbarea convingerilor care te autolimiteaza.

Din pacate, noi ne temem de foarte multe ori de scoaterea la lumina a convingerilor noastre ascunse de pe nivelurile cele mai profunde ale mintii noastre subconstiente si incercam sa le acoperim cu noi afirmatii pozitive sau alte programe. Acestea nu pot inlocui insa procesul transformator al explorarii, intelegerii si corectarii pe nivelurile profunde ale convingerilor pe care ni le-am creat in aceasta viata sau in vietile noastre anterioare. Acesta este principiul scoaterii la lumina a convingerilor ascunse.

Daca vei citi aceasta carte dedicata adeptilor Terapiei Teta, vei invata:

  • care sunt cei cinci pasi ai procesului de scoatere la lumina a convingerilor ascunse;
  • cum poti identifica convingerile esentiale si care sunt cele 10 metode de schimbare a acestora;
  • cand trebuie sa stergi o convingere si cand o poti folosi ca pe un fundament pentru producerea unor schimbari pozitive;
  • care sunt cele mai comune greseli atunci cand aplici metoda de scoatere la lumina a convingerilor ascunse si in ce fel le poti evita in practica ta terapeutica.

Cartea contine exemple preluate de la seminariile Viannei, furnizandu-ti in acest fel instrumentele necesare pentru a putea scoate la lumina convingerile ascunse, care vor facilita un proces de vindecare profunda ce iti va schimba in bine viata – tie si clientilor tai.

Vianna Stibal este artista, autoare, instructoare si cititoare intuitiva. De la sediul ei din Montana, Statele Unite, ea este dedicata raspandirii in intreaga lume a paradigmei sale vindecatoare, scop in care a pregatit nenumarati instructori si terapeuti teta care opereaza in peste 180 de tari. Printre altele, Vianna realizeaza seminarii in intreaga lume, la care participa oameni apartinand celor mai variate rase, credinte si religii, carora le preda Terapia Teta.

Terapia Teta. Scoaterea la lumina a convingerilor ascunse


Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

  • 34,00 LEI
  • 31,00 LEI

Etichete: Vindecare Spirituală, Terapia Teta, Vianna Stibal, metoda de vindecare

Viață Sănătoasă