Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Richard Rudd - Cheile genelor

Profesor, mistic și poet, Richard Rudd a absolvit Universitatea din Edinburgh cu un masterat în literatură și metafizică.Având norocul de a beneficia de o moștenire, Richard a hotărât s-o folosească pentru a pleca într-o călătorie în căutarea adevărului și sensului vieții. Această călătorie avea să-l poarte, timp de zece ani, în jurul globului într-o aventură minunată, care a inclus studii alături de mari învățați și maeștri ai Orientului (printre care marele maestru Tao, Mantak Chia), voiaje în Himalaya, Pacific și pe continentul american, muncă în industria filmului, în Australia, pregătirea ca profesor de Qi Gong (Chi Kung) în Thailanda și traversarea Oceanului Atlantic într-o mică ambarcațiune. În tot acest timp, Richard a locuit în Manhattan, Oregon și Hawaii, înainte de a se reîntoarce, în cele din urmă, în Marea Britanie în 1998; aici a cunoscut-o pe soția sa, Marian. În următorii trei ani, cei doi au avut trei copiii și s-au mutat în Devon, în sudul Angliei. De-a lungul aventurilor sale, Richard Rudd și-a explorat pasiunea pentru scris, fiind laureat, în 2006, al premiului FISH pentru poezie, în Irlanda.Calatoria mistică a lui Richard a început foarte devreme în viață, în copilărie, când acesta a simțit energii ciudate traversându-i corpul. Această întâmplare a fost catalizatorul tuturor căutărilor sale spirituale ulterioare. Toate studiile și căutările sale s-au materializat în 2002, an în care a început să primească și să scrie Cheile Genelor. Scrierea cărții și înțelegerea învățăturilor cuprinse în ea, precum și descoperirea aplicabilității și utilității acestor învățături în viața de zi cu zi, a durat 7 ani.În prezent, Richard Rudd continuă să studieze și să predea învățăturile profunde cuprinse în Cheile Genelor.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Cheile genelor - decodează scopul superior ascuns în ADN-ul tău!

Această carte este o invitaţie de a începe o nouă călătorie în viaţa ta.    Indiferent de circumstanţele exterioare, fiecare om are ceva frumos în interiorul lui. Scopul cărţii Cheile Genelor este să scoată la lumină această frumuseţe - să aprindă scânteia eternă de geniu care îţi defineşte unicitatea.    Cheile Genelor folosesc ca unealtă străvechea tehnică a contemplării, dar se potrivesc foarte bine cu stilul de viaţă modern. Prin citirea şi aplicarea înţelepciunii din această carte, vei putea descoperi adevăratul scop mai înalt al vieţii taie.   HARTA - Această car..

99,00 LEI

Viață Sănătoasă