Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Michael Greger, Dr.

Dr. Michael Greger este un medic, autor și conferențiar recunoscut la nivel internațional pe tema nutriției, siguranței alimentare și problemelor de sănătate publică. Operează site-ul extrem de popular NutritionFacts.org, un serviciu public nonprofit și bazat pe dovezi științifice care furnizează zilnic clipuri video și articole ce conțin informații de ultimă oră referitoare la cercetările din domeniul nutriției. Dr. Greger este directorul Societății pentru Sănătate Publică și pentru Agricultura Creșterii Animalelor din cadrul Societății Umane, din Statele Unite.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Cum să nu mori - Descoperă alimentele dovedite științific că previn și inversează boala

Scrisă de medicul care a creat site-ul de mare popularitate NutritionFacts.org, cartea Cum să nu mori aduce dovezi științifice fundamentale referitoare la singura dietă care poate preveni și inversa marea majoritate a cauzelor mortalității generate de boli. Adevărul trist este că cei mai mulți dintre doctori pot trata bolile acute, dar nu și pe cele cronice (pe care nu știu nici măcar cum să le prevină). Cele 15 cauze primare ale mortalității premature – boli precum cea cardiovasculară, cancerul, diabetul, Parkinson, hipertensiunea și altele – răpesc anual viața a 1,6 milioane de americani. Ac..

60,00 LEI 54,00 LEI

Viață Sănătoasă