Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Michael Bernard Beckwith

Beckwith predă meditația și rugăciunea științifică, ține seminarii și conferințe în întreaga lume și este un oaspete regulat pe postul de televiziune CNN și la emisiunea lui Oprah.

Michael Bernard Beckwith a fondat Centrul Spiritual Internațional Agape și este co-fondator al Global New Thought și al Season for Nonviolence. Beckwith predă meditația și rugăciunea științifică, ține seminarii și conferințe în întreaga lume și este un oaspete regulat pe postul de televiziune CNN și la emisiunea lui Oprah. A creat Procesul de Vizualizare al Vieții și este autorul mai multor cărți care încă n-au fost publicate în română.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Eliberarea spirituală: Împlinirea potențialului sufletului tău

Michael Bernard Beckwith ne împărtășește în această carte mesajul său transformator și instrumentele necesare pentru a integra acest mesaj în viața de zi cu zi, proces pe care el îl numește „aspirația către eliberarea spirituală”.„Prin profunzimea și claritatea fără egal a gândirii sale, Michael Bernard Beckwith este un veritabil dar pentru această lume. Textele și învățăturile sale trezesc în sufletul nostru divinitatea, noblețea și bucuria.”- Iyanla Vanzant, antrenor de viață spirituală, autoare acărții Cum să depășești cele mai dificilemomente din viață„Nu l-am văzut niciodată pe Michael Be..

29,00 LEI 26,00 LEI

Viață Sănătoasă