Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Mark Hyman - autorul cărții „Soluția pentru glicemie”

Mark Hyman este un medic de familie american, promotor al medicinei funcționale (care caută nu atât tratarea simptomatologiilor, cât identificarea și abordarea cauzelor patologiilor, prin îmbinarea eficientă a terapiilor alopate cu cele holiste), președinte al Institutului de Medicina Funcțională, membru în Consiliul Consultativ al Dr Mehmet Oz HealthCorps (care printre altele se ocupă de combaterea epidemiei obezității prin educarea despre nutriție și un stil de viață sănătos a studenților la medicină). Mark Hyman a fost membru în Grupul consultativ al Președintelui SUA pentru prevenirea bolilor, promovarea sănătății și sănătate publică și integrativă. A colaborat cu președintele Clinton pe probleme de strategii de sănătate și cu Surgeon General al SUA pentru strategia privind prevenirea diabetului și reforma sănătății. Printre alte distincții a fost premiat în 2009 de Colegiul American pentru Nutriție pentru activitatea sa în domeniul promovării sănătății prin intermediul alimentației sănătoase. Dr Hyman a vorbit în numeroase rânduri despre cercetări și studii de caz care indică faptul că acumularea toxinelor din mediu în organismul uman se află la baza declanșării a cel puțin două din flagelurile societății moderne: diabetul și obezitatea. În lipsa stimulării naturale și prin alimentație a mecanismelor de detoxifiere ale organismului, el vorbește despre un efect de acumulare a toxinelor similar cu situațiile în care, într-un oraș, serviciile de salubrizare intră în grevă: deșeurile se acumulează, ceea ce are numeroase efecte nocive (articol din Huffington Post, februarie 2012).
Produse pe pagină:
Sortare după:

Soluția pentru glicemie

În cartea Soluția pentru glicemie, dr. Hyman prezintă un program bazat pe cercetările științifice de reechilibrare a insulinei și a glicemiei. El identifică șapte factori principali care pot contribui la atingerea stării de bine: nutriția corectă, reglarea hormonilor, reducerea inflamațiilor, optimizarea digestiei, maximizarea detoxificării, îmbunătățirea metabolismului energiei și o minte calmă. Ești supraponderal? Ți-a spus doctorul tău că ai o glicemie puțin ridicată? Ai pofte frecvente de zahăr și de carbohidrați? Ai hipertensiune? Există cazuri în familia ta de diabet, boala card..

39,00 LEI 35,00 LEI

Viață Sănătoasă