Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Lindsay S. Nixon

Lindsay S. Nixon este autoarea cărţilor de bucate bestseller din seria Erbivorul fericit: Erbivorul fericit – Carte de bucate (2011), Erbivorul fericit: reţete de zi cu zi (2011), Erbivorul fericit: reţete din alte ţări (2012), iar acum Erbivorii fericiţi: Reţete vegane dietetice, sărace în calorii, pentru un corp suplu şi sănătos. Până în septembrie 2012, Nixon a vândut peste 150.000 de cărţi de bucate. Lindsay a apărut pe reţeaua TV Food Network şi la emisiunea The Dr. Oz Show. De asemenea, a vorbit la sediul din Pittsburgh al Google despre sănătate, dieta bazată pe alimente integrale de origine vegetală, şi despre succesul ei. Reţetele sale au fost prezentate în New York Times, în revista Vegetarian Times, în revista Shape, în Bust, Women’s Health, pe WebMD şi în numeroase alte publicaţii. De asemenea, activitatea ei a fost omagiată şi susţinută de diferiţi lideri din domeniul nutriţiei, inclusiv de dr. T. Colin Campbell, dr. Caldwell B. Esselstyn Jr., dr. Neal Barnard, dr. John McDougall, şi dr. Pam Popper. O vedetă în ascensiune în lumea culinară, Nixon este recunoscută pentru talentul ei de a folosi ingrediente de zi cu zi pentru a crea reţete sănătoase cu un conţinut redus de grăsimi, pe cât de delicioase, pe atât de hrănitoare. Pentru alte informaţii referitoare la ea şi la reţetele sale, te invităm să vizitezi site-ul ei: happyherbivore.com. De asemenea, poţi încerca Planurile sale Alimentare pentru 7 Zile pe getmealplans.com.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Erbivori fericiţi - Reţete vegane dietetice, sărace în calorii, pentru un corp suplu şi sănătos

„Lindsay Nixon a făcut o treabă excepţională scriind cartea Erbivori fericiţi: Reţete vegane dietetice, sărace în calorii, pentru un corp suplu şi sănătos.”- Rip Esselstyn, autorul bestsellerului New York Times: Problema mea cu carneaSeria de cărţi de bucate, bestseller, Erbivorul fericit prezintă reţete uşor de preparat, arătând cât de simplă, ieftină şi delicioasă poate fi o alimentaţie sănătoasă. În cea mai recentă carte de bucate a sa, maestra-bucătar Lindsay S. Nixon îţi prezintă reţete care te pot ajuta să îţi micşorezi considerabil talia, dar şi un set de exerciţii fizice care, la fel c..

55,00 LEI 53,00 LEI

Viață Sănătoasă