Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

J. J. Smith

După ce s-a vindecat, a slăbit şi şi-a descoperit a doua tinereţe la peste 40 de ani, J.J. Smith a devenit inspiraţia pentru toţi cei care doresc să slăbească, să se vindece şi să redevină atrăgători! J.J. Smith este nutriţionistă şi o expertă certificată în scăderea în greutate, care a apărut în emisiunile de televiziune din Statele Unite, dar şi în paginile revistelor de specialitate. După ce s-a vindecat, a slăbit şi şi-a descoperit „a doua tinereţe” la 40 şi ceva de ani, J.J. Smith a devenit vocea inspiraţiei pentru toţi cei care doresc să slăbească, să se vindece şi să redevină atrăgători! Pentru a afla mai multe informaţii, consultă-i site-ul: www.JJSmithOnline.com
Produse pe pagină:
Sortare după:

Cura de detoxificare de zece zile cu sucuri verzi - Slăbește până la 7 kilograme în 10 zile!

Cura de detoxificare de zece zile cu sucuri verzi te va ajuta să slăbești, îți va amplifica nivelul energetic, îți va clarifica mintea și îți va îmbunătăți sănătatea. Preparate din supernutrienții din frunzele verzi și din fructe, sucurile verzi sunt pe cât de sățioase, pe atât de sănătoase. Mai mult decât atât, sunt savuroase! Corpul tău îți va mulțumi pentru că le bei, iar sănătatea și nivelul tău energetic vor ajunge la cote pe care nu ți le-ai fi imaginat niciodată posibile. Dacă vei duce această experiență până la capăt, ea îți va schimba viața! Această carte îți prezintă inclusiv o list..

21,00 LEI

Viață Sănătoasă