Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Elizabeth Lesser

Elizabeth Lesser este recunoscută la nivel internaţional pentru seminariile ei pe tema sănătăţii holistice, psihologiei, artelor interculturale şi spiritualităţii. Elizabeth Lesser este cofondatoare şi consultant principal al Institutului Omega (www.eomega.org), fiind recunoscută la nivel internaţional pentru seminariile ei pe tema sănătăţii holistice, psihologiei, artelor interculturale şi spiritualităţii. Înainte de a înfiinţa Institutul Omega, ea a lucrat ca moaşă şi ca educatoare a femeilor însărcinate. Lesser a absolvit Colegiul Barnard şi Universitatea din San Francisco. Locuieşte în Valea Râului Hudson împreună cu familia ei.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Renașterea interioară - Cum ne pot vindeca inima marile suferințe și încercări

„Elizabeth Lesser explorează cu curaj şi într-o manieră minunată una din cele mai arzătoare întrebări ale vieţii: cum putem ieşi dintr-o perioadă caracterizată de suferinţă şi dificultăţi cu o înţelepciune şi o iubire mai mari? Renaşterea interioară este o carte personală, pragmatică şi care lărgeşte orizonturile.” - Sharon Salzberg În cei peste 25 de ani de când a cofondat Institutul Omega – la ora actuală cel mai mare centru spiritual şi de creştere personală – Elizabeth Lesser a asistat direct la maniera în care se schimbă şi trec prin perioade de tranziţie oamenii. Într-un amestec foarte..

39,00 LEI 35,00 LEI

Viață Sănătoasă