Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Bharat Aggarwal, dr. - autorul cărții Mirodenii Vindecătoare

Dr. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M.D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuală este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie și terapie experimentală. Dr. Bharat B. Aggarwal și-a luat doctoratul în biochimie la Universitatea Berkeley din California și a urmat un curs post-doctoral de endocrinologie la Centrul Medical al Universității din San Francisco, California. Începând din anul 1989, dr. Aggarwal a lucrat la Centrul de Studiere a Cancerului M.D. Anderson din Houston, Texas, unde la ora actuală este profesor de cercetare a cancerului, biochimie, imunologie și terapie experimentală, precum și director al Laboratorului de Cercetare a Citocinei. În timpul celor zece ani cât a lucrat ca biolog molecular și cercetător în domeniul cancerului la Genetech Inc., o companie de biotehnologie din California de Nord, dr. Aggarwal a făcut mai multe descoperiri științifice majore. A publicat articole și interviuri în The Wall Street Journal, Scientific American, Fitness, Men’s Health, Family Circle, Glamour, Self și Nutrition & Fitness. A publicat peste 500 de lucrări și articole științifice în reviste de specialitate, inclusiv în Science, Nature și Cancer. Începând din anul 2001, Aggarwal a ținut peste 300 de conferințe în 30 de țări. În anul 2008 a primit premiul McCormick Spice Research Institute de la Asociația Americană a Nutriției. Locuiește în Houston, Texas.
Produse pe pagină:
Sortare după:

Mirodenii vindecătoare

Dorești să afli marele secret care poate combate bolile?Ei bine, acesta constă într-o dietă bogată în alimente integrale precum legumele și fructele, dar și în condimente. Studii științifice din întreaga lume au asociat condimentele cu prevenirea și tratarea a peste 150 de probleme de sănătate, printre care se numără boala cardiovasculară, cancerul, diabetul de tip 2 și boala Alzheimer. Condimentele sunt atât de puternice deoarece sunt extrem de bogate în niște compuși vegetali care combat oxidarea și inflamațiile, cele două procese care conduc la marea majoritate a bolilor cronice.Cel mai mar..

65,00 LEI 61,00 LEI

Viață Sănătoasă