Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356

Bernie S. Siegel - autorul cărții Iubire, medicină și miracole

Ca medic care a îngrijit și sfătuit nenumărați pacienți, Bernie îmbrățișează o filosofie care este în avangarda unei societăți ce luptă din greu cu aspectele de etică medicală și de spiritualitate.Dr. Bernie S. Siegel, care preferă să i se spună Bernie, a practicat chirurgia generală și pediatrică în New Haven, Connecticut, până când s-a pensionat în 1989. În anul 1978, el a început să vorbească despre întărirea pacientului și despre alegerea de a trăi deplin și de a muri în pace. El a înființat Grupul Pacienților Excepționali Bolnavi de Cancer (ECaP - Excepțional Cancer Patients), bazat pe „carefrontation”, o confruntare terapeutică plină de iubire și sigură, care facilitează schimbarea personală, întărirea și vindecarea. Beneficiile fizice, spirituale și psihologice obținute au dus la dorința lui Bernie de a-l face pe fiecare om să conștientizeze potențialul său de vindecare. Ca medic care a îngrijit și sfătuit nenumărați pacienți, Bernie îmbrățișează o filosofie care este în avangarda unei societăți ce luptă din greu cu aspectele de etică medicală și de spiritualitate. Cărțile sale au deschis noi orizonturi în domeniul vindecării. Eforturile lui Bernie s-au îndreptat către umanizarea îngrijirii medicale și educației medicale. El continuă să călătorească împreună cu soția sa Bobbie pentru a ține conferințe și seminare, împărtășindu-și tehnicile și experiențele. Bernie și Bobbie au cinci copii și cinci nepoți (deocamdată).
Produse pe pagină:
Sortare după:

Iubire, medicină și miracole

Untitled Document Reflecţii şi gânduri despre Iubire, medicină şi miracole   Sunt câteva lucruri pe care sunt fericit să vi le împărtăşesc, de când am scris Iubire, medicină şi miracole.           M-am retras din practicarea chirurgiei în 1989, deoarece în acea vreme mai mulţi profesionişti din domeniul îngrijirii sănătăţii era dornici să-mi asculte mesajul. Din momentul în care au înţeles că munca mea avea o bază ştiinţifică, ei erau dornici să o accepte. Nu a mai trebuit să mă tot explic, dar puteam în schimb să-mi împărtăşesc exp..

39,00 LEI 35,00 LEI

Viață Sănătoasă