Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9:30-16 la nr. 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Astrologie - Astrosex - Rodia Tilianu

Stoc zero Reducere de pret Astrosex - Rodia Tilianu

O ştiu cu lacrima rămasă etern în colţul ochiului sufletului ei, lacrimă a neputinţei de a fi ajutat mai mult, a neputinţei de a fi făcut mai mult...!

Cartea la care ne invită acum este o alta mână a prietenului, ce se întinde de peste veacuri parcă, pentru a reconstrui propriul tâu adevăr, în măsura în care îţi deschizi urechea sufletului către universul ce eşti. Dacă este ceva care să frapeze în această lectură, atunci este simplitatea prin care fraza te poartă într-un univers, de cele mai multe ori doar tangentat, dar cu siguranţă mult dorit: universul astrologie. Acesta îţi devine din prima frază simplu şi familiar de abordat, ca şi cum mereu ai fi aparţinut acestui gen de informaţie.

O simplitate ce uimeşte te poartă apoi către descifrarea poziţiei tale în propria lume, dictată de toate relaţiile, de toate interacţionările tale. Şi chiar fără să bagi de seamă, descoperi că înţelegi, din simplele fraze, ceea ce nu intuiai a fi cauza reuşitelor. In ce priveşte nereuşitele tale...

Asta oare doar de dragul de a descoperi? Cu siguranţă că, făcând paşii propuşi de autoare, descoperi acele reale soluţii, particulare, unice, care te-au frământat deja mult prea mult ca să fi avut puterea de a le descoperi fără acest punct de sprijin. Cât pentru astrologi, ei vor descoperi prin lectură abordări noi, de un curaj specific. Fineţea pătrunderii în universul psihologic poate face invidios un psiholog, care ar avea multe de descoperit lecturând aceste o sută de pagini, din care debordează dragostea de oameni, cuminţenia unui suflet, claritatea unei minţi!

Cuprinsul cărții „Astrosex”

 • Prefaţă ... 5
 • Pentru adevăr ... 7
 • Despre afinitate ... 11
 • Sexul. Relaţia cu partenerul de sex ... 35
 • Energia sexuală ... 40
 • Expresia sexual-erotică a zodiilor ... 44
 • Există o reţetă? ... 68
 • Cum se pierde partenerul ... 82
 • Posibil epilog ... 87
 • Anexă ... 88
 • Bibliografie ... 102

Fragmente din cartea „Astrosex”

DESPRE AFINITATE

Visul oricui este de a-şi găsi perechea ideală. În viaţa intimă sau afaceri, în călătorii sau la serviciu. Îţi cauţi jumătatea, sufletul pereche, partenerul ideal, amantul complet.

Neîncrezător, vei spune: nu eu îmi aleg tovarăşii...

Te contrazic! Când ştii care îţi sunt cele mai oportune relaţii, devine foarte simplu să alegi, chiar dacă asta va contrazice uneori deciziile celorlalţi. Eşti singurul care are dreptul să decidă asupra a ceea ce trăieşti.

În Orient se cunoaşte că întovărăşirile şi căsătoriile se realizează abia după ce astrologii dau verdict de afinitate între cei doi. Nu se riscă divorţuri, eşecuri ori copii care să crească în medii total nefavorabile, lipsiţi de un ambient propice dezvoltării lor afective.

Cum se determină afinitatea?

Să o luăm pe îndelete, ca să poţi folosi oricând această cunoaştere.

Ai încercat vreodată să amesteci ulei cu apă? Dar nisip cu apă? Rezultă ceva neomogen. Elementele nu se pot combina. Pot fi eventual vârâte în acelaşi recipient. Dar nu se vor amesteca niciodată.

Din suspensia uleiului şi decantarea nisipului se formează o emulsie. La fel se întâmplă - o emulsie - şi atunci când eşti împreună cu cineva fără a avea compatibilităţi (dorinţe, vise, intuiţii, manifestări) comune. Trăiţi de dragul aparenţelor în acelaşi recipient, sub acelaşi acoperiş, în acelaşi pat, fără să puteţi comunica, fără să înţelegeţi nimic unul despre celălalt.

Nu te forţează nimeni. Tu însuţi, prin neatenţie, decizi că este bine să fii împreună cu un străin. Descoperi abia târziu, uneori prea târziu, că ceva nu merge, că nu vă potriviţi deloc, că nu comunicaţi. De aici cu siguranţă că intervin şi neînţelegerile legate de sex. Începi să îmbătrâneşti.

Fiecare spune: "nu suntem singurii în situaţia asta, va merge, e ruşinos să divorţăm".

Se instaurează o etapă de învinuire reciprocă. Absolut aiurea. Te regăseşti lângă celălalt suflet învinuindu-te în taina. Cumplită povară pentru un suflet ca, fără de motive, să trăiască permanent în starea de "nu merit iubirea". Iată străinul rătăcit deja sub acelaşi acoperiş, de celălalt străin, ambii rătăciţi de ei înşişi.

Se pot evita toate acestea? Cu siguranţă că DA!

În realitate, nimeni nu are vreo vină. E doar lipsa educaţiei, e tinereţea sau neatenţia în momentul deciziei de a fi împreună.

A fi împreună, a relaţiona, a forma un cuplu se învaţă la fel cum se învaţă mersul cu bicicleta. Nu vei putea niciodată să mergi cu o bicicletă de o şchioapă dacă ai doi metri. Pentru ca doi oameni să poată colabora, comunica, interacţiona, să aibă o viaţă sexuală adevărată, bazată pe întreaga frumuseţe a acestui gest sacru, ele trebuie să fie compatibile. Să existe calităţi, intenţii, dorinţe, vise, grade de cultură şi evoluţie comparabile. Fără acestea survin rătăciri ale minţii şi sufletului, pe care nici tu, nici cel de lângă tine nu vi le-aţi dorit o dată cu decizia de a fi împreună.

Dar E POSIBIL CA DOUĂ FIINŢE SĂ FIE ÎMPREUNĂ?

Posesiunea, gelozia, orgoliul nu pot lega două suflete. încrederea, sinceritatea, prietenia, pasiunea, da. Transferul permanent de informaţii şi energii între părţile componente ale unui întreg este adevăratul liant.

Poate exista, desigur, situaţia în care o entitate îşi propune o temă de evoluţie de genul învăţării supunerii. Atunci, el sau ea va face un atare experiment, fără să intuiască vreodată asta. Nu vor suferi nici relaţia, nici partenerul.

Fiecăruia îi este foarte uşor, foarte simplu să trăiască singur, în suc propriu. Să nu fie nevoit să facă faţă respectului, ordinii, ci doar propriilor mofturi şi rigori...

Ştim foarte bine să facem ce ne place, ce ne dorim. La fel de bine ştim că ne e lene să ne reamintim cum se face ceva pentru celălalt. Ceva pe placul lui. Un dar, un gest, un cadou, un efort...

Dacă sensul de evoluţie ar fi fost altul decât diversitatea manifestării, atunci aceste speciale momente, învăţarea relaţiilor, a prieteniei, a sexului, a colaborării, nu ar fi fost necesare. Decizia multiplului prin decizie şi acţiune proprie, directă. O civilizaţie de clone stagnantă în evoluţie, indiferent de nivel.

Cu siguranţă, nu aceasta a fost intenţia Creaţiei. Avem marea şansă de a fi autorii celor mai mari posibilităţi, de a fi părtaşii unui miracol. Miracol este atunci când albina se aşează pe o floare, miracol este să poţi întinde mâna şi să mângâi, miracol este miracolul de a fi.

Ceea ce nu se aseamănă nu se poate aduna. Trebuie să distingem (astrologia ne ajută foarte mult) între asemănător şi deosebit. Aici se poate "calcula" posibilitatea relaţiei. "Dacă confunzi asemănătorul cu diferitul şi diferitul cu asemănătorul confunzi totul", David Bohm.

Afinitatea, compatibilitatea, "potrivirea" sunt instrumente simple de analiză a potenţialităţii funcţionării părţilor într-un ansamblu sau a sistemelor individuale în relaţie. Este matematic determinat faptul că, indiferent de natura sistemelor, ele nu se pot întâlni (relaţiona, interacţiona, înţelege, uni... asambla) decât dacă au calităţi compatibile.

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

 • Vizualizări: 8459
 • Cod produs: CA011
 • Disponibilitate: Stoc zero
 • 13,00 LEI

Etichete: Astrologie, Astrosex, Rodia, Tilianu, Astrosex - Rodia Tilianu

Viață Sănătoasă