Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței pe acest website. Prin continuarea navigării pe www.librariespirituala.ro confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.
Mai multe detalii: Politica de confidențialitate și Termene și condiții
Comenzi telefonice de luni până vineri între orele 9-17 la nr. 0357.428.176 sau 0741.602.356
Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul prin Poșta Română este GRATUIT!

Doru Cica

M-am nascut la 15 mai 1960, in Lugoj, judetul Timis. Am absolvit, in 1979, reputatul liceu C.D. Loga din Timisoara, apoi Facultatea de Mecanica din cadrul Politehnicii, in anul 1985, unde am si ramas la catedra, ca asistent universitar, pana in anul 1992. Am eleborat teza de doctorat sub conducerea formidabilului (si regretatului) academician Ioan Anton. Am refuzat sa-mi sustin disertatia, ca protest personal pentru modul in care mentorul meu, un mare dascal, a fost tratat de catre colegii mei, cadre didactice, la Revolutie. Evident, erau aceleasi personaje ce inainte au pupat in fund.

M-am apucat de afaceri si am reusit bine, chiar foarte bine. Prin anii 1997-1998, am avut primele contacte cu Reiki si Tehnica Radianta, primele seminarii si initieri. Am lucrat de la inceput avand un abundent bazin de recoltare a suferinzilor, la competitiile nationale si internationale de Arte Martiale. A, am uitat cu umilinta sa va spun ca sunt karatist de mic copil, inca activ, centura neagra 6 Dan, si am si functie, si inca ce functie: Presedinte pentru Romania al JSKA – Japan Shotokan Karate Association!

De o buna bucata de timp, m-am dedicat aproape in totalitate cabinetului de terapii pe care il detin in Timisoara. Tehnicile cu care lucrez sunt oarecum eclectice, dar le folosesc intotdeauna separat, in functie de necesitati: Inforenergetica si Radiestezie, Reiki traditional, sisteme de Reiki non-traditional (Usui, Karuna, Gendai, Shamballa, Inforeiki, Seichim). Folosesc si cristale, fac, la nevoie, regresii in vieti trecute, si sunt autodidact in psihanaliza.

Organizez seminarii practice saptamanale, initieri Reiki si conferinte pe teme de spiritualitate.

CURSURI la început de 2019

  • Sâmbătă, 26 ianuarie, între 10.00-15.00, la Cabinetul de Cursuri şi Terapii Doru Cica din Timişoara (Casa Tineretului, strada Arieş nr. ), CURS AMA DEUS, gradele 3 şi 4 (Măestria). Detalii: http://www.terapiiculumina.ro/?p=1418
  • Duminică, 27 ianuarie, între 10.00-15.00, la Cabinetul de Cursuri şi Terapii Doru Cica (Casa Tineretului Timişoara), CODURILE VINDECĂTOARE. Detalii: http://www.terapiiculumina.ro/?p=1767
  • Sâmbătă, 9 februarie, între 10.00-14.00 şi 10.00-19.00, la Hotel Expocenter Bucureşti (Blvd. Poligrafiei nr. 69), CURS RADIESTEZIE TERAPEUTICĂ.

Înscrieri la numărul de telefon 0744.787.464.

Programul îl puteţi urmări şi pe site-ul http://www.terapiiculumina.ro: http://www.terapiiculumina.ro/?page_id=206 sau pe pagina de Facebook Doru Cica (https://www.facebook.com/doru.cica)

EMISIUNI

În fiecare marţi, între orele 17.00-18.00, îl puteţi urmări în emisiunea pe care o realizează la postul 6TV - ALCHIMISTUL DIN TINE.

Acest post poate fi recepţionat în reţelele RDS &RCS, Telekom, INES şi IPTV sau live pe http://6tv.chrominance.ro/6tv/.

Nu există niciun autor.

Viață Sănătoasă